Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil! Raed Arafat, amenințat cu moartea. Poliţia în alertă. FOTO
Incredibil! Raed Arafat, amenințat cu moartea. Poliţia în alertă. FOTO

Incredibil! Raed Arafat, amenințat cu moartea. Poliţia în alertă. FOTO

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de o persoană care spune că virusul SARS-CoV-2 nu există.

UPDATE: Raed Arafat a reacţionat după ce a fost ameninţat cu moartea: „Nu mă afectează deloc. Nu am nicio problemă”.

Postarea cu ameninţarea a fost publicată aseară pe Facebook și a fost distribuită de peste 1.500 de ori. În acest context, polițiștii fac verificări după ce șeful DSU Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de un bărbat care promovează teori ale conspirației privind pandemia de coronavirus.

Postarea de pe social media a fost ştersă

Într-o postare pe Facebook, care între timp a fost ștearsă, bărbatul susține că Raed Arafat a fost condamnat la moarte în Palestina pentru crime împotriva cetățenilor români, după ce ar fi traficat organe pentru Mossad – serviciul de informații externe al Israelului.

El îl somează pe șeful DSU să plece din România și susține că a primit dreptul de a ucide în numele țării, prin jurământul militar depus în urmă cu 15 ani.

Postarea a devenit virală (foto), adunând sute de share-uri și comentarii într-un timp scurt – multe din partea unor persoane care îi susțineau demeresu – înainte să fie ștearsă.

Raed Arafat a mai primit ameninţări cu moartea de la tot felul de indivizi de pe social media

Bărbatul are multe postări în care critică restricțiile impuse pe timpul pandemiei și îl numește pe Raed Arafat “torționar”. Nu este pentru prima dată când Arafat primește astfel de amenințări, după cum a spus chiar el a delcarat la un post de televiziune.

Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a mai spus Raed.

Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a declarat Raed Arafat la digi24.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: