Evenimentul Zilei > Actualitate > INCREDIBIL. Pui congelaţi „umpluţi” cu ţigări de contrabandă I GALERIE FOTO
INCREDIBIL. Pui congelaţi „umpluţi” cu ţigări de contrabandă I GALERIE FOTO

INCREDIBIL. Pui congelaţi „umpluţi” cu ţigări de contrabandă I GALERIE FOTO

Niciodată traficanții de țigări nu au dus lipsă de imaginație, de-a lungul timpului polițiștii de frontieră găsind cele mai caudate moduri de a ascunde marfa. Ceea ce au descoperit însă duminică seara i-a șocat de-a dreptul. Nu s-au gândit că traficanții pot ajunge la astfel de situații.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş – I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean român care intenţiona să introducă ilegal în ţară, 130 pachete de ţigări ascunse în carcase de pui congelaţi.

”Duminică, în jurul orei 22.00, în P.T.F. Naidăş, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră ca pasager într-un autoturism marca Dacia, cetăţeanul român C. Emil, în vârstă de 47 ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în mai multe carcase de pui congelat, care aparţineau cetăţeanului român, cantitatea de 130 pachete de ţigări netimbrate, marca „Merilyn””, transmite Ramona Târnovan, de la Poliția de Frontieră Timișoara.

Ţigările în valoare de 1.950 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.