Evenimentul Zilei > Social > INCREDIBIL! La ce TORTURI a fost supus un tânăr britanic din partea IUBITEI
INCREDIBIL! La ce TORTURI a fost supus un tânăr britanic din partea IUBITEI

INCREDIBIL! La ce TORTURI a fost supus un tânăr britanic din partea IUBITEI

O relație abuzivă l-a adus la un pas de moarte pe un tânăr din Marea Britanie. Acesta a suferit niște torturi inimaginabile din partea iubitei.

Alex Skeel, în varsta de 22 de ani, din Marea Britanie, s-a aflat „la zece zile distanta de a muri” după ce a ajuns la spital în urma chinurilor la care l-a supus fost iubită.

Fosta sa parteneră, Jordan Worth, l-a supus la adevărate torturi și violențe, aceasta l-a bătut de nenumărate ori, l-a opărit cu apă fiarta, l-a înfometat cu zilele și a reușit să-l izoleze rude si de prieteni.

Cei doi și-au început relația în perioada liceului, pe când aveau 16 ani. Chinurile au început pentru acesta în ultimele 9 luni de relație. Deși tânărul a avut răni grave, care ulterior au au necesitat operații pe creierul, mâinile și capul tânărului, prietena acestuia nu i-a dat voie să meargă la spital pentru îngrijiri.

Fosta sa partenera, Jordan Worth, l-a supus la o serie de tratamente inimaginabile, pentru care a fost condamnata la șapte ani și jumătate de închisoare.

Cei doi si-au început relația in liceu, cand aveau 16 ani. Chinurile bărbatului au început la scurt timp după, și au devenit o obișnuință în ultimele 9 luni de relație.

Tânărul a povestit ca tânăra l-a bătut de nenumărate ori, l-a opărit cu apă fiartă, l-a înfometat cu zilele și l-a izolat de rude si de prieteni. Deși prezenta răni grave, care ulterior au necesitat operații pe creierul, mâinile și capul sau, femeia nu l-a lăsat nici măcar sa se ducă la spital pentru tratament, conform ciao.ro

Fosta sa partenera, Jordan Worth, a fost condamnată la șapte ani și jumătate de închisoare pentru faptele săvârșite.

Sursa foto:the-pool.com