Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil ce se întâmplă în timpul unui sărut franţuzesc. Lucruri de care nimeni nu avea habar
Incredibil ce se întâmplă în timpul unui sărut franţuzesc. Lucruri de care nimeni nu avea habar

Incredibil ce se întâmplă în timpul unui sărut franţuzesc. Lucruri de care nimeni nu avea habar

Sunt multe lucruri pe car enu ştii cu privire la mediul înconjurător, un sărut sau chiar momentul în care te aşezi pe patul cuiva. Cum să te pui în gardă.

1. Mai bine de 40.000 de paraziţi şi 250 de bacterii sunt transferate de la un individ la altul în timpul unui sărut franţuzesc.

2. O saltea îşi dublează greutatea pe parcursul a 10 ani din cauza acarienilor şi a excremenelor acestora.

3. Există acarieni care trăiesc în genele tale şi care se hrănesc, în timp ce dormi, cu pielea ta moartă.

4. Circa 15% din aerul din staţiile de metrou este alcătuit din piele umană.

5. Au existat studii care au arătat că după ce o persoană este decapitată creierul rămâne conştient de ceea ce se întâmplă în jur timp de câteva secunde.

6. În 90% dintre dozatoarele de băuturi găsite în diverse localuri s-au descoperit urme de materii fecale.

7. Un om consumă, în medie, 453 de grame de insecte pe an. De cele mai multe ori acestea sunt amestecate în diverse alimente.

8. Multe dintre cunoştinţele pe care le avem cu privire la tratarea hipotermiei provin de pe urma experimentelor făcute de nazişti pe oameni.

9. Dacă înfometezi un porc timp de câteva zile, acesta va consuma carne umană.

 10. Există un parazit care trăieşte în gura peştilor, se ataşează pe limba acestora şi apoi o devorează şi o înlocuieşte. Recent, un bărbat din Marea Britanie a cumpărat de la supermarket un astfel de peşte. El a descoperit parazitul abia când a ajuns acasă, descoperă.ro.