Cel mai recent exemplu este al Annei Lesko și al lui George Piștereanu, care au fost nevoiți să „petreacă” o perioadă de timp legați.

A fost una dintre probele impuse de regulamentul emisiunii, dar și un moment care a generat multe semne de întrebare pentru concurenți.

La finalul probei, cei doi „pedepsiți” se pare că și-ar mai fi dorit să rămână legați pentru ceva timp.

După ce Mihaela Rădulescu le-a spus că pot tăia sfoara , cântăreața a părut cea mai afectată. Nu s-a sfiit să-i facă unele confesiuni și cpncesii actorului în miez de nopte.

Înainte de a trece, însă, la mărturisiri, vedeta a avut reproșuri pentru partener, în ceea ce privește noaptea petrecută în același pat.

Anna lesko și George Piștereanu au dormit în același pat

Anna Lesko și George Piștereanu au fost nevoiți să doarmă împreună, iar imaginile oferite de cei doi au stârnit reacții neașteptate.

Bineînțeles nu s-au putut ferii de camerele de filmat care au oferit imagini ce au fost ulterior prezentate în cadrul emisiunii.

„Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat”, a spus Anna Lesko.

„Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”, a completat George Piștereanu.

„M-a distrus, m-a violat!”, a strigat artista, spre amuzamentul tuturor, în timp ce George s-a apărat afirmând că: „N-am umblat la ea!”.

După difuzarea episodului reacțiile fanilor emisiunii nu au întârziat.

„Nu mă așteptam ca Anna să fie atât de naturală, fără fițe, fără aere de divă. Bravo ei, merită să și câștige premiul. Mult succes!”, „Cum poate, săracul, să doarmă cu așa femeie lângă el, adică foarte sexy?”, au fost unele dintre comentariile internauților.

Sărutul ascuns din spatele camerelor de filmat

În noaptea următoare, când cei doi s-au „depărțit”, Anna Lesko a făcut o mărturisire care l-a luat prin surprindere pe George.

Înainte de culcare, Anna i-a spus șoptit lui George: „O să-mi fie dor de tine la noapte”. Momentul lor s-a încheiat cu un sărut, ascuns, însă, de camerele de filmat.

Anna Lesko va primi la finalul show-lui 3.000 de euro pentru fiecare ediție difuzată. Așadar, în cele zece ediții programate, cântăreața ar putea să plece acasă cu zeci de mii de euro, dacă reușește să câștige marele premiu, potrivit playtech.ro