Evenimentul Zilei > Social > INCONȘTIENȚĂ dusă la EXTREM. Copilul era GRAV BOLNAV, dar părinții eu preferat să se ROAGE pentru SĂNĂTATEA LUI
INCONȘTIENȚĂ dusă la EXTREM. Copilul era GRAV BOLNAV, dar părinții eu preferat să se ROAGE pentru SĂNĂTATEA LUI

INCONȘTIENȚĂ dusă la EXTREM. Copilul era GRAV BOLNAV, dar părinții eu preferat să se ROAGE pentru SĂNĂTATEA LUI

Inconștiență clară. Doi părinți din Oregon au preferat să se roage pentru sănătatea copilului lor bolnav, decât să îl ducă la un medic. Acesta a murit în cele din urmă.

Doi membri ai unei biserici din Oregon, care înlocuieşte medicina cu rugăciunile, au fost condamnaţi la câte aproape şapte ani de închisoare. Cei doi soţi s-au rugat timp de mai multe ore pentru vindecarea bebeluşului lor, care respira cu dificultate imediat după naştere, în loc să îl ducă la spital. Fetiţa a murit, scrie Mediafax.

Sarah Mitchell şi soţul ei, Travis Lee Mitchell, au fost acuzaţi de crimă din culpă în 2017 şi au petrecut deja 13 luni după gratii. Recent, cei doi, membri ai Bisericii lui Hristos, şi-au recunoscut vinovăţia şi au primit câte o condamnare de aproape şapte ani de închisoare.   

Secta religioasă a fost fondată chiar de către bunicul lui Sarah Mitchell. Nu este prima dată când membri ai acestei organizaţii religioase sunt condamnaţi din cauza faptului că refuză să apeleze la serviciile medicale. Printre membrii care au avut probleme cu legea din această cauză se mai numără sora lui Sarah Mitchell şi cumnatul acesteia.   

Secta a atras multe critici în 1998, după ce o anchetă jurnalistică a analizat moartea a 78 de copii, înmormântaţi în cimitirul din Oregon al bisericii începând cu anul 1955. S-a descoperit că 21 dintre aceştia ar fi fost salvaţi dacă ar fi fost duşi la spital.   

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: