Evenimentul Zilei > Actualitate > INCIDENTE la meciul de baschet dintre CSM Târgoviște și Sepsi Sfântul Gheorghe
INCIDENTE la meciul de baschet dintre CSM Târgoviște și Sepsi Sfântul Gheorghe

INCIDENTE la meciul de baschet dintre CSM Târgoviște și Sepsi Sfântul Gheorghe

Ionuț Marin, crainicul de la partida de baschet dintre CSM Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost agresat de un suporter al formației oaspete.

Meciul dintre CSM Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe (scor 55-66), disputat sâmbătă, în liga feminină de baschet, a fost marcat de un incident ce l-a avut în prim plan pe Ionuț Marin, crainicul sălii din Târgoviște. Un suporter al formației oaspete s-a îndreptat spre Marin și a încercat să-l lovească fără nicio explicație.

„Tocmai prezentasem cele două echipe, ne pregăteam de startul jocului, când am văzut un tip clătinîndu-se, care venea direct spre mine, pe parchet. Am făcut câțiva pași în spate, el s-a prăvălit spre mine, a încercat să mă lovească, dar a fost blocat, într-un târziu, de forțele de ordine. Din tribună au vrut să sară câțiva suporteri. Sala a luat foc. 1.500 de oameni au început să scandeze România!, România!, în timp ce fanii din Covasna cântau în limba maghiară", a povestit crainicul pentru gsp.ro.

Agresorul a primit o amendă de 500 de lei, din partea forțelor de ordine, și interdicția de a mai pătrunde într-o sală de sport timp de un an. Ionuț Marin este cel care a povestit pentru gsp.ro că la meciul dintre Sepsi și CSM Târgoviște, disputat la Sfântul Gheorghe, fanii gazdelor au intonat imnul Ținutului Secuiesc.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: