Evenimentul Zilei > Sport > Incident terifiant la derby-ul dinte Rapid și Dinamo! Un jucător a fost scos de pe teren cu masca de oxigen
Incident terifiant la derby-ul dinte Rapid și Dinamo! Un jucător a fost scos de pe teren cu masca de oxigen

Incident terifiant la derby-ul dinte Rapid și Dinamo! Un jucător a fost scos de pe teren cu masca de oxigen

Sâmbătă seară se dispută cea de-a 123-a întâlnire dintre Rapid și Dinamo. Meciul a debutat cu două mari ocazii pentru "câini", însă apoi a venit și o lovitură. Alexandru Răuță, mijlocașul roș-albilor, a avut nevoie de intervenția echipelor medicale.

Minutul 35 al derby-ul dintre Rapid și Dinamo aduce momente de panică pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Răuță s-a așezat pe gazon și a început să acuze problemele respiratorii. Ambulanța a intervenit de urgență și a acordat primele îngrijiri mijlocașului, acesta fiind conectat la tubul de oxigen. Din cauza problemelor respiratorii pe care le prezenta, mijlocașul nu a mai putut continua partida.

După ce au avut două ocazii de a marca, dinamoviștii au avut și o surpriză neplăcută. Mijlocașul Alexandru Răuță a început să se simtă rău în minutul 35 și să acuze probleme respiratorii. S-a întins pe gazon și a cerut înlocuirea sa, iar ambulanța a intervenit de urgență. Starea de rău a jucătorului a continuat, așa că s-a luat decizia ca acesta să fie transferat la spital pentru analize amănunțite.

Răuță respira destul de greu, sacadat, așa că i-a fost pusă o mască de oxigen pe față. Jucătorul era conștient, însă starea sa nu dădea semne să se îmbunătățească. Meciul dintre cele două mari rivale a fost întrerupt pentru aproximativ 4 minute. Alexandru Răuță a fost transportat la spital, iar în locul său Mircea Rednic l-a introdus pe teren pe Cosmin Matei.

În jurul orei 21.30, noi informații au fost transmise cu privire la starea jucătorului. Din cauza stării de sănătate a fost transportat la spital și s-a efectuat un EKG. Medicii vor stabili în urma analizelor dacă problemele întâmpinate de jucător sunt respiratorii sau au fost provocate de o altă problemă medicală.

Meciul pe stadionul din „Ștefan cel Mare” a fost reluat, iar la doar câteva minute după înlocuirea lui Răuță, Rapidul prinde o ocazie de gol. Stahal pătrunde în careu, trece de adversar și șutează, însă Ricardo Grigore îi respinge mingea. La pauză scorul era de 0-0.

Imediat după pauză, Dinamo reușește să marcheze primul gol al reprizei. Sorescu pătrunde în careu și pasează mingea la Torje. De la 16 metri, acesta trimite mingea direct în poartă, fără a da vreo șansă lui Moldovan.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: