INCIDENT LA FRONTIERĂ. Poliţiştii au tras 12 GLOANȚE după un traficant | GALERIE FOTO

INCIDENT LA FRONTIERĂ. Poliţiştii au tras 12 GLOANȚE după un traficant | GALERIE FOTO

Urmăriri şi focuri de armă la frontiera cu Ucraina. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă 12 gloanţe pentru a pune mâna pe un contrabandist care a şi provocat un accident. Au fost capturate peste 16.000 de pachete de ţigări în Rădăuţi şi Satu Mare.

Incidentul armat a avut loc, ieri, în Satu Mare, în jurul orei 21:30.  Poliţiştii de frontieră au încercat să oprească la control o maşină marca Volvo, care mergea dinspre oraşul Satu Mare catre Zalău.În momentul în care şoferul a observat echipajul poliţiei de frontieră, a întors maşina si a demarat în trombă.

Poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea acestuia.Pe raza localităţii Mădăraş, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a izbit în plin un alt autoturism parcat în faţa unei case.

În acel moment bărbatul a abandonat maşina, încercând să fugă. Poliţiştii au alergat după el şi l-au somat să se oprească.Însă individul a continuat să alerge. Atunci, oamenii legii au fost nevoiţi să tragă 12 focuri de avertizare în plan vertical.

Ne puteți urmări și pe Google News

După aproximativ 300 de metri, bărbatul a fost prins şi identificat: Marcel F., de 47 de ani, din judeţul Satu Mare.

În maşină abandonată de contrabandist au fost descoperite patru colete ce conţineau 2.000 pachete cu ţigări fără timbru fiscal, în valoare de 9.000 de lei.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar intreaga cantitate de ţigări a fost confiscată.

Un sucevean avea Mercedesul “burduşit“ cu ţigări de contrabandă

Un alt contrabandist a fost prins, tot ieri, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi.

În jurul orei 12:00, agenţii au oprit la control, în localitatea Horodnic de Jos, judeţul Suceava, o maşină marca Mercedes, condusă de un barbat în vârstă de 36 de ani.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit o mare cantitate de ţigări, mai exact 14.300 pachete în valoare de 143.000 lei.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă iar întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată. (A contribuit Adriana Dragu)