Evenimentul Zilei > International > Incident aviatic ciudat. Un avion militar s-a prăbușit „din senin”. Nu există supraviețuitori!
Incident aviatic ciudat. Un avion militar s-a prăbușit „din senin”. Nu există supraviețuitori!

Incident aviatic ciudat. Un avion militar s-a prăbușit „din senin”. Nu există supraviețuitori!

Un avion militar care îi avea la bord doar pe cei doi piloți s-a prăbușit brusc în timpul unui antrenament de rutină. Cei doi nu au supraviețuit.

Un avion militar de tip FT-7 s-a prăbușit, marți, la sud-vest de Islamabad, capitala Pakistanului. Accidentul a avut loc în timpul unui antrenament, informează AA.com.

Cei doi militari care se aflau la bordul avionului nu au supraviețuit impactului. Aeronava s-a prăbușit la scurt timp după ce decolase de la baza militară M. M. Alam, din provincia Punjab, a declarat purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene.

Accidentul s-a produs după ce, în octombrie 2019, un același tip de avion s-a prăbușit în Punjab. Spre deosebire de accidentul de azi, militarii aflați la bordul avionului prăbușit în octombrie 2019 au supraviețuit.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.