Evenimentul Zilei > Actualitate > ÎNCHISOARE pentru o VEDETĂ DIN ROMÂNIA. A plătit scump pentru ieşirile sale violente. Foto în text!
ÎNCHISOARE pentru o VEDETĂ DIN ROMÂNIA. A plătit scump pentru ieşirile sale violente. Foto în text!

ÎNCHISOARE pentru o VEDETĂ DIN ROMÂNIA. A plătit scump pentru ieşirile sale violente. Foto în text!

Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, după ce acesta i-a incendiat mașina fostei sale iubite.

Onoriu a primit și mai multe interdicții pe care trebuie să le respecte în următoarii doi ani. Sentința vine la opt luni de la incident, iar decizia nu este una definitivă, potrivit antena3.

Daniel Onoriu este acuzat de distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la doi la şapte ani.

Sursă foto:News.ro

Potrivit unor surse din Poliţie, Daniel Onoriu i-a incendiat maşina fostei sale iubite din răzbunare, după ce aceasta luase decizia să încheie relaţia cu el.

Din datele anchetatorilor rezultă că Daniel Onoriu ar fi mers, în 26 martie, cu motocicleta la o adresă din Sectorul 2, unde fosta lui prietenă organiza un eveniment şi i-a stropit maşina cu benzină, apoi a plecat.  După aproximativ 30 de minute, Onoriu ar fi revenit cu o maşina şi i-a dat foc autoturismului fostei sale iubite.

Deşi în seara în care a fost comisă fapta, Daniel Onoriu a fost găsit în zona şi dus la secţia de poliţie, încătuşat, anchetatorii l-au pus în libertate din lipsă de probe la acel moment.