Evenimentul Zilei > Vremea > Revin temperaturile de vară. Cum va fi vremea la mare şi la munte. Prognoza meteo,10 septembrie
Revin temperaturile de vară. Cum va fi vremea la mare şi la munte. Prognoza meteo,10 septembrie

Revin temperaturile de vară. Cum va fi vremea la mare şi la munte. Prognoza meteo,10 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 10 septembrie 2021. Vremea va fi frumoasă, cu temperaturi ce se vor încadra între 22 și 28 de grade Celsius.

Potrivit meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea va fi în general însorită, dar din ce în ce mai răcoroasă dimineața. Temperaturile de vară revin în weekend în Banat, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei şi Dobrogea.

Până în jurul datei de 15 septembrie, regimul precipitațiilor va fi deficitar, doar izolat urmând să plouă slab şi trecător, cu precădere în zonele perimontane. Ulterior, probabilitatea de ploaie va crește.

Prognoza meteo – vineri 10 septembrie 2021 în ţară

Temperaturile minime se vor situa între 6 și 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 0 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până la 18 grade. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și pe crestele Munților Banatului. Vor fi condiții de ceață în nord și în centru, cu precădere pe văi și în depresiuni

Vremea va fi frumoasă, cu un regim termic apropiat de cel specific datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până spre 17-18 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în Munții Banatului. Izolat, dimineața și noaptea, în nord și în centru vor fi condiții de ceață, cu precădere pe văi și în depresiuni.

Prognoza meteo – vineri 10 septembrie 2021 București

În București cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12-13 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 8 grade.

Prognoza meteo – vineri 10 septembrie 2021 la mare

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza si noaptea. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 15 și 18 grade. Noaptea, vor fi condiții de ceață. Temperatura apei mării va fi de 19-21 de grade.

La Constanta cerul se va menține senin, temperatura maxima va fi de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

Prognoza meteo – vineri 10 septembrie 2021 la munte

Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Izolat, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: