Evenimentul Zilei > Politica > INCENDIUL din Colectiv – Primarul Piedone spune că nu are ce să-şi reproşeze: Clubul Colectiv funcţiona legal
INCENDIUL din Colectiv – Primarul Piedone spune că nu are ce să-şi reproşeze: Clubul Colectiv funcţiona legal

INCENDIUL din Colectiv – Primarul Piedone spune că nu are ce să-şi reproşeze: Clubul Colectiv funcţiona legal

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, astăzi, în faţa clubului Colectiv, că localul nu avea autorizaţii de la ISU pentru că aveau o declaraţie pe propria răspundere, care este cuprinsă într-un acord de funcţionare. Totodată, Cristian Popescu a spus că nu are ce să-şi reproşeze din punct de vedere legal şi că din punctul de vedere al Primăriei, clubulul a funcţionat legal.

"Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de funcţionare (…) Legea Poliţiei locale spune că pentru eliberarea acordului de funcţionare trebuie să avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comerţului. Locatarul dă declaraţie pe proprie răspundere despre ce activitatea pe care trebuie să o desfăşoare. Acordul de funcţionare însumează toate acordurile de la toate institituţiile”, a susţinut primarul Sectorului 4, potrivit mediafax.ro. 

Preşedintele Klaus Iohannis a fost și el astăzi la Club Colectiv și s-a declarat revoltat că s-a putut întâmpla aşa ceva în mijlocul Bucureştiului, spunând că are indicii că tragedia s-a produs din cauza ignorării legilor.

"Sunt îndurerat şi cutremurat, dar şi revoltat că o astfel de tragedie de proporţii s-a putut întâmpla chiar în mijlocul Bucureştiului. Atâţia oameni tineri care au mers pur şi simplu să se distreze au murit", a spus preşedintele, care la ora transmiterii acestei ştiri se află la Spitalul Floreasca, unde sunt internaţi 15 răniţi în incendiul produs vineri seară în Clubul Colectiv.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: