Evenimentul Zilei > Social > Incendiu puternic pe două terase din Mamaia. Explozii violente. Flăcările se extind rapid. VIDEO
Incendiu puternic pe două terase din Mamaia. Explozii violente. Flăcările se extind rapid. VIDEO

Incendiu puternic pe două terase din Mamaia. Explozii violente. Flăcările se extind rapid. VIDEO

Două terase din Mamaia au fost incendiate, vineri, 3 septembrie. O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid. Autoritățile intervin, la momentul redactării acestui articol, pentru stingerea flăcărilor.

UPDATE: O a treia terasă a luat foc în stațiunea Mamaia. Incendiul nu mai este de amploare, însă flacăra ard în continuare.

Știre inițială: O suprafață de 400 de metri pătrați este afectată de incendiul care se manifestă pe două terase din Mamaia. O a treia terasă riscă să fie incendiată, potrivit ISU Dobrogea. Autoritățile au informat că activitatea telegondolei din stațiune a fost oprită. La fața locului intervin patru mașini pentru stingerea flăcărilor, o autoscară și un echipaj SMURD.

Incendiu puternic pe două terase din Mamaia

Clădirea care găzduiește terasele a fost mistuită de flăcări. Incendiul a pornit, potrivit ziuaconstanta, la terasa Motor din zona Cazino. ISU Dobrogea anunță că nu au fost înregistrate victime umane, în urma incendiului, însă misiunea este în dinamică.

Conform informațiilor de la fața locului, s-au auzit mai multe bubuituri. Câteva butelii au explodat din cauza incendiului.

„Angajații și oamenii de la terasă s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, pompieri care au venit cu mai multe autospeciale și care încearcă în acest moment să țină incendiul sub control. Este destul de dificil pentru că bate vântul, iar terasa este construită în mare parte din lemn. Există riscul extinderii incendiului pentru că în zonă se află construcții din material PVC”, a transmis corespondentul Antena 3.

Echipele Primăriei Constanța au ridicat autoturismele parcate în zona incendiului și urmează să le predea proprietarilor în bulevardul Mamaia. La fața locului a ajuns directorul general al Direcției Gestionare Servicii Publice, Horia Constantinescu.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: