Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu puternic în București. 10 oameni au fost răniți și au ajuns la spital. 5 sunt intubați
Incendiu puternic în București. 10 oameni au fost răniți și au ajuns la spital. 5 sunt intubați

Incendiu puternic în București. 10 oameni au fost răniți și au ajuns la spital. 5 sunt intubați

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri după-amiază la o hală din Popești-Leordeni, iar zece persoane s-au ales cu răni și au ajuns la spital.

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o hală de reciclare din localitatea Popești-Leordeni din județul Ilfov.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că sunt 10 victime: 6 persoane cu arsuri (5 sunt intubaţi) şi 4 persoane prezinta probleme respiratorii, întrucât au fost expuse la fum.

Ministerul Sănătății a anunțat că dintre pacienții intubați, 2 persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni și alte 3 persoane la Spitalul de Urgență Floreasca.

La Spitalul de Urgență Sf. Ioan, au fost transportate alte 2 victime, dintre care una cu arsuri minore și una intoxicație de fum.

4 persoane care acuzau probleme respiratorii au fost evaluate la fața locului și au refuzat transportul la spital. După ce pacienții sunt stabilizați și evaluați la Unitatea Funcțională de Arși Floreasca și la Unitatea Funcțională Bagdasar-Arseni, specialiștii vor decide abordarea terapeutică și, în funcție de situația pacienților, aplică prevederile OMS 2063/2020 (întrunesc comisia în vederea transferului în centre de arși).

Incendiul a avut loc într-o hală de reciclare din Popești-Leordeni

Incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești-Leordeni, informează reprezentanții de la ISU București Ilfov. Un utilaj a luat foc, apoi flăcările s-au extins cu repeziciune.

Pompierii vor stabili cauza care a declanșat focul

La fața locului acționează opt autospeciale de stingere ale pompierilor și șapte echipaje SMURD. Pompierii au reușit să stingă flăcările, răniții primesc îngrijiri Pompierii au reușit să stingă flăcările, iar răniții primesc îngrijiri medicale. După ce vor stinge flăcările, pompierii urmează să stabilească problema care a cauzat acest incendiu.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: