Evenimentul Zilei > Monden > Incendiar. Ce le-a arătat Lidia Buble fanilor vedea doar Răzvan. Exclusiv
Incendiar. Ce le-a arătat Lidia Buble fanilor vedea doar Răzvan. Exclusiv

Incendiar. Ce le-a arătat Lidia Buble fanilor vedea doar Răzvan. Exclusiv

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu mai contenește cu postările cat se poate de sexy. Sâmbătă, de weekend, vedeta a rătat tot. Fanii sunt în extaz, nu și-au imaginat că pot vedea atât de mult.

Ei bine, după o zi super- încărcată, Lidia Buble a decis să își răsfețe fanii cu ceva ce nu se prea arată. Vedeta le-a arătat pur și simplu sânii.

Poate că vrea să-i arate fostului iubit ce a pierdut, după ce, vineri, Buble a fost invitata emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”. Apoi a continuat turul de promovare a noii sale piese la televiziuni, și a apărut la „Teo Show”. Nu putem să nu remarcăm ținuta absolut incendiară, de un galben solar și lăsând enorm de multă piele la vedere, pe care Buble a purtat-o în emisiunea unde e gazdă fostul său iubit. Pentru apariția de la Kanal D, cântăreața s-a acoperit serios: a purtat sacou și pantaloni scurți.

Noua piesă a Lidiei Buble, „Cu ochii ăia verzi” este foarte tristă și a fost pusă pe seama despărțirii de iubit, acum o lună. Lidia și Răzvan Simion au format un cuplu vreme de cinci ani, relația începând când prezentatorul TV era încă însurat. „Iubirile ce se reflecta in ochii verzi sunt ca un dans al stelelor cazatoare pe care ti le ai dori mai mult timp desenate pe cerul noptii. Eu am ochii verzi. Uneori tristi, mereu mari dar intotdeauna verzi”, a scris vedeta, într-o altă postare.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: