Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă un MONSTRU sinistru descoperit pe plaja din California. Creatură seamănă cu un DINOZAUR şi nimeni n-a mai văzut aşa ceva până acum | FOTO şi VIDEO
Încă un MONSTRU sinistru descoperit pe plaja din California. Creatură seamănă cu un DINOZAUR şi nimeni n-a mai văzut aşa ceva până acum | FOTO şi VIDEO

Încă un MONSTRU sinistru descoperit pe plaja din California. Creatură seamănă cu un DINOZAUR şi nimeni n-a mai văzut aşa ceva până acum | FOTO şi VIDEO

O creatură bizară, care te duce cu gândul la dinozaurii dispăruţi în urmă cu 65 de milioane de ani, a fost descoperită recent pe o plajă Santa Barbara după furtună.

Monstrul cu gheare şi colţi terifianţi a stărnit uimie în lumea academică, nimeni nefiind încă în măsură a identifica specia din care face parte bestia adusă de apele oceanului pe coasta americană.

"Pare cu combinaţie dintre un câine şi leu de mare", a spus un localnic care a văzut cu ochii proprii creatura, iar un alt martor a adăugat că după el ar fi un fel de dinozaur marin, relatează The Mirror.

Nici un fel de urs bizar n-a fost scos din ecuaţie şi unii consideră monstru un fel de bursuc fără blană ce ar putea fi o specie necunoscută omului.

Monstrul Chupacabra

De altfel, apele mării nu aduc pentru prima dată la ţărm monştrii nemaivăzuţi de om. În 2012, o creatură hidoasă a apărut pe plajele din San Diego, California. Cu o dentiţie de prădător, creatura nu semăna cu nicio specie cunoscută.

Cu pielea fără blană, cu un smok de păr pe cap şi nişte fălci înfricoşătoare, monstru era o apariţie necunoscută oamenilor de ştiinţă, fiind o realitate văzută de experţi până atunci doar în fotografiile celor care l-au găsit.  

Potrivit Discovery News, animalul ar avea 60 de centimetri lungime, şi a primit generic numele de Monstrul Chupacabra.

Numele de Chupacabra provine din limba spaniolă (chupar = a suge sângele şi cabră = capra) este un animal legendar care se presupune că ar trăi în America, însă nimeni nu a reuşit să identifice vreodată unul. Aceste animale stranii sunt observate cu precădere în timpul creşterii numărului de OZN-uri semnalate în regiune.

Mai mult, a fost înaintată chiar ipoteza existenţei unei specii hibride extraterestre. Descrierea să variază de la un martor la altul, dar în general se crede că ar fi de dimesiunea unui urs mic, cu spini pe spinare, care se întind de la creştetul capului până la baza cozii. Este descris că având un cap oval cu maxilare proeminente, ochi mari de culoare roşie, gură mică cu colţi ascuţiţi, corp acoperit cu blană păroasă deasă, mâini cu trei degete dotate cu gheare şi picioare robuste.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: