Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă un minor a dispărut în Iași, dintr-un centru de plasament. Este al treilea caz misterios în ultimele ore
Încă un minor a dispărut în Iași, dintr-un centru de plasament. Este al treilea caz misterios în ultimele ore

Încă un minor a dispărut în Iași, dintr-un centru de plasament. Este al treilea caz misterios în ultimele ore

Polițiștii ieșeni au anunțat că un al treilea minor a dispărut în ultimele ore dintr-un centru de plasament. Este vorba despre o fată.

Încă un minor a dispărut din centrele de plasament din Iași, conform informațiilor făcute de Poliția municipiului. Este vorba despre o fată care a plecat dintr-un centru al Direcției de Asistență și Protecție a Copilului. Fata se numește Boca Georgiana Cătălina și are 13 ani. Ea nu a mai fost văzută de oficialii de la instituția în care se afla plasată. Polițiștii din Iași au fost sesizați la data de 27 februarie în privința dispariției minorei.

Încă un minor din centrele de plasament din Iași a fost declarat dispărut. Poliția efectuează cercetări și în acest caz

Semnalmentele fetei sunt: înălțime 1.75 m, constituție atletică, ten deschis, ochi albaștri, păr șaten, lung, conform oamenilor legii. În momentul în care a plecat era îmbrăcată cu geacă din imitație de piele de culoare neagră, colanți de culoare neagră, fiind încalțată cu pantofi sport. Ci care dețin informații cu privire la minora dispărută să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Este al treilea anunț făcut, duminică, 28 februarie, în privința unui minor dispărut din centrele de plasament ale Iașiului. Celelalte două sesizau dispariția unei alte fete. Dodan Nicoleta Roxana, în vârstă de 14 ani. Dar și a unui băiat, Boișteanu Vasile, în vârstă de 12 ani.

Oamenii legii nu au certitudini legate de legătura dintre aceste dispariții ale minorilor din centrele de plasament

Dispariția minorei Dodan a fost Sesizată tot Secției 4 Poliție, data indicată pentru plecarea din centrul D.G.A.S.P.C. fiind tot 27 februarie, ca și în cazul Cătălinei Georgiana Boca. Pe de altă parte, Vasile Boișteanu a dispărut și a fost declarat la Secția 5 Poliție în data de 28 februarie.

Polițiștii nu au indica faptul că aceste dispariții petrecute în aceeași perioadă ar fi legate una de cealaltă. Chiar dacă tinerii au vârste apropiate. Se știe faptul că fetele dispărute proveneau din același centru al Direcției de Asistență și Protecție a Copilului.