Evenimentul Zilei > International > Încă o tragedie printre românii din diaspora. Badantă româncă, găsită moartă în casă. Anchetatorii nu exclud sinuciderea
Încă o tragedie printre românii din diaspora. Badantă româncă, găsită moartă în casă. Anchetatorii nu exclud sinuciderea

Încă o tragedie printre românii din diaspora. Badantă româncă, găsită moartă în casă. Anchetatorii nu exclud sinuciderea

O badantă româncă a fost găsită moartă în casă. Femeia, care lucra în Italia, a fost descoperită fără viață chiar de către soțul său. Aceasta avea răni pe corp și urme de sânge.

Potrivit anchetatorilor, badanta româncă a fost decoperită pe podea de către soțul său, care se întorsese de la Napoli.

Prezenta urme de sânge lângă corp și mici tăieturi, nu foarte evidente, dar totuși suspecte. Moartea ar fi survenit cu câteva ore înainte de întoarcerea soțului său acasă, iar  anchetatorii nu exclude nicio ipoteză.

Poliția rutieră din Casamicciola Terme, condusă de comandantul Giovanni Mattera, a intervenit pentru a-i oferi sprijin bărbatului care, după descoperirea cadavrului, a ieșit în stradă pentru a cere ajutor, neputând să ceară intervenția prin telefonul 112, potrivit stiridiaspora.ro.

Badanta româncă asculta muzică romantică

Rănile mici și sângele ar părea compatibile cu o posibilă încercare de sinucidere, însă medicii legiști și anchetatorii vor stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit vecinlor, românca era foarte discretă și îi plăcea să asculte muzică romantică la un volum ridicat.  „O muzică ce transmitea melancolie și tristețe”, au povestit câțiva martori pe locul tragediei.

Vecinii nu au văzut-o pe româncă, dar au auzit muzica venind din casa în care femeia a fost găsită moartă. Conform informațiilor inițiale, românca locuia în acea casă de câțiva ani alături de soțul ei care s-a mutat frecvent pe continent. După intervenția Brigăzii și sosirea imediată a Poliției de Stat, au ajuns la fața locului și două ambulanțe.

Medicul de pe amblanță a declarant că există supiciunea că nu ar putea fi vorba despre o moarte natural.

Ancheta este în desfășurare.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: