Evenimentul Zilei > EVZ Play > Încă o palmă dată păcălicilor din presă, care au aplaudat crimele Binomului
VIDEO

Încă o palmă dată păcălicilor din presă, care au aplaudat crimele Binomului

Continuă seria dezvăluirilor terifiante cu privire la monstruozitățile comise de elitele Binomului SRI-DNA, de Gruparea Coldea-Kovesi.

Într-o recentă apariție editorială, intitulată “Aici nu suntem la Onalesti”, avocata Rodica Constantinovici scrie despre calvarul greu de imaginat pe care l-a traversat, din momentul în care a fost arestată ilegal, fără să fie vinovată de nimic, de către judecătoarea Mariana Ghena, astăzi membru al CSM, și până când Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat sentința definitivă prin care i-a acordat daune morale în valoare de 50.000 de lei, pentru prejudiciul cauzat prin privarea sa nelegală de libertate, în cursul urmăririi penale efectuate în dosarul instrumentat de Direcției Naționale Anticorupție.

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

”Păcăliciul Zilei”- realizator Mirel Curea – Ieșirile în decor, așa cum se numesc în mod delicat prostiile de tot felul, pot avea consecințe caraghioase, dar și tragice. De aceea, cele câteva minute dedicate acestora vă vor amuza, vă vor amărî sau vă vor pune pe gânduri. Pe toate acestea le veţi savura în materialele video din rubrica „Păcăliciul zilei”!

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: