Evenimentul Zilei > Monden > În vizită la Regina Elisabeta. Unde își botează Harry și Meghan fetița? Micuța Lilibet ar putea fi ținută departe de Marea Britanie
În vizită la Regina Elisabeta. Unde își botează Harry și Meghan fetița? Micuța Lilibet ar putea fi ținută departe de Marea Britanie

În vizită la Regina Elisabeta. Unde își botează Harry și Meghan fetița? Micuța Lilibet ar putea fi ținută departe de Marea Britanie

Cuplul Harry și Meghan Markle ar plănui o vizită în Marea Britanie pentru a-și creștina cel de-al doilea copil, Lilibet. Micuța nu are încă vârsta necesară pentru a fi supusă acestui pas, spun unele voci. Experții regali susțin, în același timp, că cei doi duci au propriile planuri în acest sens și nu vor renunța la „felul lor” de a face unele lucruri.

Este „puțin probabil” ca Prințul Harry și Meghan Markle să o ducă pe Lilibet, fetița lor, în Marea Britanie pentru a putea fi botezată, potrivit unui grup de experți regali. Rapoartele au sugerat că părinții și-au dorit ca micuța de trei luni să fie botezată în Marea Britanie, la fel ca fratele ei mai mare Archie.

Acesta era mai mic decât Lilibet când a fost botezat, în cadrul unei ceremonii la Windsor în mai 2019. De asemenea, experții regali au mai spus că o călătorie în Marea Britanie i-ar permite reginei să se întâlnească pentru prima dată cu al 11-lea strănepot al ei.

Se reîntorc Harry și Meghan Markle în Marea Britanie? Unde va fi botezată Lilibet

La emisiunea The Royal Beat de la True Royalty TV, experții regali reuniți au fost întrebați dacă ar putea preconiza că Harry și Meghan ar reveni curând în Marea Britanie pentru un botez.

Expertul regal Emily Nash a răspuns: „Cred că este destul de puțin probabil”. Istoricul regal Dr. Andrew Lownie a fost de acord cu poziția acesteia, la fel ca și corespondentul regal Roya Nikkhah.

Ea a adăugat: „Cred că, având în vedere că Harry și Meghan au decis că vor ca viața lor să fie în America, iar Lilibet s-a născut în America – nu sunt sigură că va fi botezată încă, este foarte mică”.

Relația cuplului Harry și Meghan cu presa britanică „a luat-o razna”. Au fost categorici și vor insista să facă lucrurile în felul lor

Între timp, un alt expert regal a declarat că este probabil ca Lilibet să fie botezată în SUA. Autorul Richard Fitzwilliams a declarat pentru Express: „Relațiile lui Harry și Meghan cu presa britanică au luat-o rău de tot la vale atunci când Archie a fost botezat în privat, iar numele nașilor nu au fost făcute publice.

„Cei din Sussex au fost categorici că au intenționat să facă lucrurile în felul lor și așa s-a dovedit a fi. Probabil va fi botezată în California, deși există zvonuri despre un posibil botez la Windsor”, a mai spus el.

Lilibet, al doilea copil al lui Harry și Meghan, s-a născut în luna iunie în Santa Barbara, California. Cei doi părinți nu au făcut publică nicio fotografie cu fiica lor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: