Dinamo n-a găsit un tehnician care să-l înlocuiască pe Eugen Neagoe, așa că echipa din Ștefn cel Mare va merge pe mâna celui care a supraviețuit unui infarct suferit în timpul confruntării cu CS „U” Craiova.

E foarte greu să văd echipa la TV”

La meciurile cu CFR Cluj (scor 0-1) și cel cu Academica Clincei (4-2), pe banca „roșalbilor” a stat Sebastian Moga, „secundul” lui Neagoe, în timp ce „principalul” a privit din fața televizorului. „Doamne, ce seară frumoasă mi-au făcut băieții! Mulțumesc, deși nu-mi place că am luat acele două goluri. Nu ai voie să primești gol din corner. Totul era în grafic, nu trebuia să le dăm mingea, spațiile. În fine, îi felicit pe jucători, e seara lor, sper să fie începutul și să acumulăm multe puncte. Eu am mare încredere în ei, îi felicit și pe băieții din staff, e victoria lor, a tuturor. Sunt fericit, mă bucur din suflet și sper să mai obținem multe victorii frumoase. E foarte greu să văd echipa la TV, foarte, foarte greu. Îi salut cu drag pe jucători, pe dinamoviști”, a spus Neagoe după primul succes obținut de „câini” în acest sezon al Ligii I.

Este foarte probabil ca tehnicianul să revină pe bancă în luna septembrie și să conducă formația la jocul cu FC Botoșani, programat la data de 14 ale lunii.

„Dormim pe teren, nu e voie”

„Domnul Neagoe mi se pare un om direct, un antrenor bun, știe ce să ceară, cum să ceară, folosind cuvinte simple și directe. Adevărul e că adormim pe teren, nu e voie! Noi îl așteptăm oricând înapoi la echipă, e nevoie de el”, este mesajul transmis de italianul Mattia Montini, antrenorului.

Au mai dat afară un jucător

Altfel, ieri, oficialii echipei din Ștefan cel Mare au decis să mai pună pe liber un jucător adus de Mircea Rednic. Este vorba despre mijlocașul Reda Jaadi, în vârstă 24 de ani. În același timp, conducătorii încearcă să mai aducă jucători.

„Încercăm să mai aducem 2-3 jucători! E posibil să și renunțăm în perioada următoare la alți 2-3 jucători. Printre ei s-ar putea să fie și jucători aduși în această vară”, a anunțat președintele Florin Prunea la GSP Live.

Te-ar putea interesa și: