Evenimentul Zilei > Sport > În plină iarnă, Steaua visează la primăvară
În plină iarnă, Steaua visează la primăvară

În plină iarnă, Steaua visează la primăvară

„Militarii” joacă, azi, cu Dinamo Kiev, un meci capital pentru calificarea în „șaisprezecimile” Ligii Europa

Steliștii își joacă viitorul în Europa, în această seară, în partida cu Dinamo Kiev, ce are loc pe „Arena Națională”, de la ora 22.05 (în direct la Digi Sport 1 și Dolce Sport 1).

„Roș-albaștrii”, fani ai celor de la Rio Ave

Pentru a ieși din Grupa J a Ligii Europa, echipa din Ghencea are nevoie de o victorie contra ucrainenilor. Partea proastă este că steliștii sunt dependenți și de portughezii de la Rio Ave, care nu trebuie să piardă întâlnirea de pe teren propriu, cu danezii de la Aalborg. Un succes al nordicilor ar anula orice șansă a steliștilor de a evolua în „șaisprezecimile” competiției, adică în primăvara europeană.

„Să avem răbdare la construcție”

Antrenorul Costel Gâlcă este conștient că nu mai poate rata și acest obiectiv european, după ce, în toamnă, „roș-albaștrii” au irosit șansa de a se califica în grupele Ligii Campionilor, fapt ce a dus la pierderi minime de 12 milioane de euro!

„Este cel mai important meci al Stelei. Este un meci foarte greu, pentru că ei sunt pe primul loc. Dinamo Kiev este o echipă foarte puternică și foarte periculoasă pe contraatac. Trebuie să nu intrăm în jocul lor. Trebuie să avem răbdare la construcţie, să nu ne grăbim şi să fim atenţi. Important este să câştigăm”, a spus tehncianul Stelei, anticipând jocul cu dinamovișitii ucraineni.

Lucian Sânmărtean, „nestemata” steliștilor, este deza măgit de faptul că echipa sa așteaptă ajutor de la Rio Ave. Mijlocașul a spus că situația este una ingrată și putea fi evitată. „Trebuie să ne respectăm imaginea, dar este păcat că depindem de celălalt rezultat. Este trist că nu depinde doar de noi. Puteam evita asta, dacă băteam la Rio Ave și Aalborg”, a afirmat stelistul.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: