Jenni Lee, cunoscută sub numele de scenă Stephanie Saddora, a fost una dintre cele mai de succes actrițe de filme pentru adulți. Recent, ea a fost găsită într-un canal din celebrul Las Vegas, unde locuiește de câțiva ani.

Descoperirea uluitoare a fost făcută de o echipă de jurnaliști de la o televiziune germană, care filmau un documentar despre modul în care oamenii ajunşi pe străzi îşi duc existenţa în canalizări mizere sau în diferite spaţii insalubre din subteranul Las Vegasului – orașul care, în trecut “le-a vândut” vise şi speranţe deşarte. Presa de peste hotare a relatat că tunelurile au fost construite pentru a proteja orașul în cazul unor inundații, scrie Cancan.

Fosta vedetă a peliculelor din industria XXX nu a dorit să dezvăluie cum a ajuns să trăiască pe străzi, dar a subliniat că, în prezent, este fericită. Nu mai este un secret pentru nimeni legat de faptul că cei care locuiesc în canalizări nu au o viaţă simplă şi sunt predispuşi consumului de droguri. Dacă în trecut, Stephanie Saddora avea un păr lung superb şi un corp de invidiat, în prezent, ea este slăbită, neîngrijită, are o privire pierdută și un zâmbet şters… dantura ei este distrusă.

„Eram foarte cunoscută, mult prea cunoscută şi arătam atât de bine, eram sexy. Nu este atât de greu traiul aici, toată lumea este politicoasă şi se comportă frumos cu tine, ceea ce nu se întâmplă la suprafaţă. Sunt fericită aici, am tot ce mi-aş putea dori”, i-a povestit Jenni Lee jurnalistului german.

Te-ar putea interesa și: