Evenimentul Zilei > Monden > În ce gaură de șarpe s-a ascuns „Vulpița”? Cine i-a astupat gura?
În ce gaură de șarpe s-a ascuns „Vulpița”? Cine i-a astupat gura?

În ce gaură de șarpe s-a ascuns „Vulpița”? Cine i-a astupat gura?

Veronica Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpita, a ieșit definitiv din atenția fanilor. Păstrează tăcerea chiar și pe internet.

Două dintre cele mai urmărite personaje de la o emisiune de televiziune, respectiv soții Veronica și Viorel Stegaru, au dispărut definitiv din viața publică. Ei nu mai postează nici măcar pe rețelele de socializare, după ce serialul de pe Acces Direct a ajuns la final.

Soțîi Stegaru s-au întors acasă

Anunțul a fost făcut săptămâna trecută de prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida. Ea a mai comunicat faptul că soțîi Stegaru s-au întors acasă, în localitatea Blăgești, din județul Vaslui. Tăcerea de pe conturile lor de pe Instagram a stârnit îngrijorarea dar și semne de întrebare în rândul fanilor care le urmăreau cu interes fiecare apariție.


De ce a scăpat Acces direct de Vulpiţa şi Viorel, de fapt? Mirela Vaida a ascuns multe


Care este misterul dispariției celor doi soți de pe internet

Unii dintre cei care îi urmăreau cu interes pe soții Stegaru au presupus că, odată cu plecarea acestora în localitatea natală, conturile de Instagram unde apăreau postările Vulpitei și ale lui Viorel ar fi fost  preluate de reporterii emisiunii Acces Direct, Doina Stină și Radu Rotaru. Cei doi reporteri ar fi fost de fapt cei care gestionau conturile în numele celor doi soți și postau in numele lor. Este posibil ca decizia  să fie luată pentru ca Vulpița și Viorel să nu poată povesti, pe rețeaua de socializare, amănunte din culisele emisiunii.

Urări de bine pentru soții Stegaru

Prezentatoarea Mirela Vaida a relatat în direct, la emisiunea de la Antena 1, faptul că soții Stegaru au ajuns în localitatea Blăgești, unde sunt alături de fata lor, care le simțea lipsa. Doamna Ilinca, mama lui Viorel, a venit în București și i-a luat pe cei doi acasă. Mirela Vaida le-a transmis celor doi în direct, în timpul emisiunii, salutări și urări de bine. Ea i-a sfătuit să aibă grijă de ei și de familia lor, în special de fetiță, potrivit cancan.ro.