Evenimentul Zilei > Sport > Improvizații la FCSB după ce antrenorul Edi Iordănescu s-a infectat cu coronavirus. Pe mâna cui au rămas „roș-albaștrii”
Improvizații la FCSB după ce antrenorul Edi Iordănescu s-a infectat cu coronavirus. Pe mâna cui au rămas „roș-albaștrii”

Improvizații la FCSB după ce antrenorul Edi Iordănescu s-a infectat cu coronavirus. Pe mâna cui au rămas „roș-albaștrii”

FCSB este nevoită să se descurce timp de două săptămâni fără antrenorul Edi Iordănescu, infectat cu coronavirus. Primul test va fi cel cu CS Mioveni.

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul echipei FCSB, a fost depistat pozitiv, cu coronavirus, și va fi nevoit să stea departe de elevii săi timp de două săptămâni. Tehnicianul a transmis un mesaj pe contul de Facebook și a precizat că are încredere totală în cei care îi vor lua locul în această perioadă.

Mesajul transmis de Edi Iordănescu după ce s-a infectat cu coronavirus

„Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România – Armenia si înainte sa fiu depistat cu Covid-19. Începand de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mas media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații.

Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totală pentru a clarifica orice informație, așa cum am făcut de fiecare dată.

Am încredere necondiționată în colegii mei care se ocupa de echipă, am încredere totală în băieți, în profesionalismul lor și valoarea lor și fac apel la suporterii noștri să meargă în număr cât mai mare la meci, indiferent că sunt din Buzau, că vin din Bucuresti sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru. Sănătate maxima tuturor”, a scris Edi Iordănescu.

Mihai Pintilii va conduce echipa la meciul cu CS Mioveni

FCSB va fi condusă, sâmbătă, la partida de campionat, disputat la Buzău, cu cei de la CS Mioveni, de Mihai Pintilii. Fostul mijlocaș al „roș-albaștrilor” nu deține licența PRO, dar regulamentul nu îi interzice să ofere indicații de la marginea terenului. De asemenea, Marius Popa, antrenorul de portari al „roș-albaștrilor”, are și el coronavirus. Și va fi înlocuit pentru două săptămâni cu Eugen Nae.