Evenimentul Zilei > Social > Important. Românii sunt obligați să lase poștașii să intre în casă. Noua sarcină care îi revine Poștei Române
Important. Românii sunt obligați să lase poștașii să intre în casă. Noua sarcină care îi revine Poștei Române

Important. Românii sunt obligați să lase poștașii să intre în casă. Noua sarcină care îi revine Poștei Române

Compania Naţională Poşta Română a câştigat licitaţia organizată de E-Distribuţie Muntenia pentru citirea contoarelor clienţilor casnici şi micilor consumatori ai furnizorului de energie electrică, potrivit unui comunicat al companiei.
Acordurile-cadru semnate între Poşta Română şi E-Distribuţie Muntenia prevăd asigurarea serviciului de citire pentru contoarele consumatorilor casnici şi micilor consumatori din regiunile: Muntenia – pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, Banat – pentru judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, dar şi Dobrogea – pentru judeţele Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa şi Tulcea.  Serviciile prestate de operatorul naţional de servicii poştale vor fi asigurate pentru o perioadă de 24 de luni

Poșta Română va citi contoarele de energie electrică

La licitaţia organizată de E-Distribuţie Muntenia S.A. pentru citirea contoarelor clienţilor casnici şi micilor consumatori ai furnizorului de energie electrică, realizată în format electronic, au participat șapte companii dispuse să preia acest serviciu pentru cele 9 județe și Municipiul București.

Poşta Română a fost desemnată câştigătoare în urma etapelor de licitaţie electronică, în faţa altor şase companii concurente, specializate în prestarea acestui tip de servicii. Valoarea ofertată pentru cele trei acorduri-cadru este de 21.855.000 lei, fără TVA.

“Sunt bucuros să anunţ, astăzi, că, prin câştigarea unui contract de o asemenea anvergură, Poşta Română îşi confirmă, încă o dată, rolul de actor important în societatea românească, atunci când vine vorba de sprijinirea domeniilor esenţiale, cum este şi cel al distribuţiei de energie către populaţie. Faptul că angajaţii Poştei Române vor citi contoarele de energie electrică din fiecare gospodărie, în următorii doi ani, vine ca un lucru firesc, dacă ne gândim la posibilităţile de acoperire teritorială pe care o deţinem prin reţeaua factorilor poştali, adevăratul capital al companiei noastre”, a declarat Valentin Ştefan, Directorul General al Companiei Naţionale Poşta Română.

Poșta Română câștigă un contract în valoare de 21,85 milioane de lei, fără TVA, adică 4,4 milioane de euro

Anunțul câștigării acestei licitații a fost făcut vineri, Poșta Română câștigând contractul care se ridică  la o valoare de 21,85 milioane de lei, fără TVA, echivalentul a 4,4 milioane de euro.

„Faptul că angajații Poșta Română vor citi contoare de energie electrică din fiecare gospodărie în următorii doi ani este un lucru firesc, dacă ne gândim la acoperirea teritorială masivă pe care o avem prin rețeaua de oficii poștale”, a mai declarat directorul general al compnaiei Poșta Română, Valentin Ștefan.

Rețeaua de distribuție Poșta Română are 24.000 de angajați la 5.500 de unități. Peste 19 milioane de clienți își folosesc serviciile și peste 7,5 milioane de adrese poștale sunt acoperite de propria rețea a companiei. Statul român deține 93,52% din companie, restul fiind deținut de fondul local de restituire a proprietății Fondul Proprietatea, informează Agerpres.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: