Evenimentul Zilei > Social > Important. La Aeroportul Henri Coandă va exista cabinet de vaccinare non-stop. FOTO
Important. La Aeroportul Henri Coandă va exista cabinet de vaccinare non-stop. FOTO

Important. La Aeroportul Henri Coandă va exista cabinet de vaccinare non-stop. FOTO

O veste foarte bună a fost anunțată de ministrul Cătălin Drulă pentru cei care tranzitează Aeroportul Interntaional Henri Coandă Bucureşti şi doresc să se vaccineze.
Aşadar, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina, începând de miercuri, într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării. Anunţul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
„Cabinet de vaccinare non-stop la Aeroportul Henti Coandă. De astăzi, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării – între terminalele „sosiri” şi „plecări” .
Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, prin Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, susţine astfel eforturile Guvernului de a pune la dispoziţia cetăţenilor români şi străini cu rezidenţă în România spaţii unde aceştia se pot vaccina împotriva Covid-19 fără programare, simplu şi sigur”, a mai scris  ministrul pe pagina sa de Facebook.
Ar putea fi o imagine cu sediu şi interior

Ministurul Drulă: Cabinet de vaccinare non-stop la Aeroportul Henri Conadă

„De astăzi, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internațional Henri Coandă București se pot vaccina într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării – între terminalele „sosiri” și „plecări”. Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Națională Aeroporturi București, susține astfel eforturile Guvernului de a pune la dispoziția cetățenilor români și străini cu rezidență în România spații unde aceștia se pot vaccina împotriva Covid-19 fără programare, simplu și sigur. Serul folosit este cel produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează în doză unică, iar persoanele care aleg să se vaccineze primesc pe loc dovada imunizării.

Conform unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, în cadrul Cabinetului de Vaccinare se pot imuniza persoanele adulte cu cetăţenie română, precum şi cetăţenii străini cu rezidenţă în România

„ Deschiderea acestui cabinet de vaccinare în aeroport reprezintă o facilitate pe care o punem la dispoziţia tuturor celor care doresc să se imunizeze împotriva acestui virus. Ne alăturăm, astfel, campaniei naţionale de vaccinare şi susţinem toate demersurile menite să stopeze această pandemie ale cărei efecte în transportul aerian au fost dramatice. Vaccinarea permite deja fiecăruia dintre noi să călătorească din nou în siguranţă. Salariaţi ai CNAB vor lucra non-stop pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Cosmin Cătălin Peşteşan, directorul general al CNAB.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: