Evenimentul Zilei > Monden > ÎMPĂCAREA ANULUI în showbiz. Deși și-au spus adio, acum dau totul UITĂRII: „Nu mai există DIVORȚ!” Despre cine este vorba
ÎMPĂCAREA ANULUI în showbiz. Deși și-au spus adio, acum dau totul UITĂRII: „Nu mai există DIVORȚ!”  Despre cine este vorba

ÎMPĂCAREA ANULUI în showbiz. Deși și-au spus adio, acum dau totul UITĂRII: „Nu mai există DIVORȚ!” Despre cine este vorba

Deşi părea că mariajul lor este pe sfârşite și chiar le bate divorțul la ușă, Dana şi Ionel Ganea s-au răzgândit și rămân împreună.

Dacă în anul 2017 căsnicia dintre Dana şi Ionel Ganea era pe cale să se încheie, iar femeia chiar ceruse un ordin de protecție, se pare că noul an aduce numai veşti bune în mariajul celor doi. Aceştia au dat uitării divorţul şi sunt mai hotărâţi ca niciodată să îşi continue căsnicia fericită, scrie Spy News.

Deși nu se cunosc cauzele împăcării, un lucru este cert. Și anume că cei doi nu mai au în plan divorţul şi îşi vor continua viaţa împreună, așa cum au făcut-o până să apară problemele de care discutau cu puțin timp în urmă.

„Totul este de domeniul trecutului, nu mai există divorț. Nu mai contează cum ne-am împăcat, important este că am depășit situația. Depărtarea, timpul și răbdarea au contribuit la împăcare. În zilele următoare îl aștept și pe Ionel în America. Eu acum sunt la fiica mea, Ioana”, au fost primele declaraţii ale Danei, potrivit sursei citate.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.