Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginile UNICE din timpul unui RITUAL de EXORCIZARE. Lumea este în stare de ŞOC – GALERIE FOTO
Imaginile UNICE din timpul unui RITUAL de EXORCIZARE. Lumea este în stare de ŞOC – GALERIE FOTO

Imaginile UNICE din timpul unui RITUAL de EXORCIZARE. Lumea este în stare de ŞOC – GALERIE FOTO

David Tesinsky a călătorit până în cele mai întunecate colţuri ale Etiopiei pentru a surprinde imaginile care acum fac ocolul lumii. Acesta a fotografiat un întreg ritual de exorcizare.

Bărbatul povesteşte cum a ajuns în Etiopia pentru a fotografia diferite ritualuri de exorcizare şi pentru a învăţa tainele marilor preoţi.

“Numele meu este David Tesinsky și am venit în Etiopia pentru a găsi adevăratele ritualuri de exorcizare, dar mi-a luat ceva timp doar pentru da de unul. Tocmai am câștigat niște bani, am primit un bilet de avion ieftin, am găsit niște contacte și m-am dus în Addis Abeba. Oamenii nu au fost chiar foarte buni la început, aproape că am fost jefuit într-un cartier, unde trebuia să stau peste noapte, dar norocul meu a fost că în acel moment a izbucnit o bătaie sângeroasă între doi tipi şi am reuşit să scap”, povesteşte bărbatul cu sufletul la gură.

“Cu toate acestea, găsirea unui astfel de ritual de exorcizare mi-a luat multe zile în care m-am trezit în jurul orei 4-5 și am vizitat mai multe biserici vechi, în speranța că există un astfel de “client posedat”, care îmi va permite, de asemenea, să îl fotografiez. După aproape două săptămâni, am găsit un loc, nu prea departe de Addis Abeba, unde a avut loc ritual la care peste 150 de persoane îşi așteptau rândul pentru a ajunge la un preot numit Memehir.

Oamenii plângeau, țipau, dar Memehir îi lovea cu pumnii. Întrebarea este dacă oamenii se simțeau mai binedin cauza credinţei lor sau nu, pentru că Memehir a fost de fapt alungat de la toate bisericile, deoarece el câștiga mai mulți bani decât biserica însăși. El continua să ceară banii tot timpul, o femeie foarte bătrână i-a dat 100 $ și el a dorit mereu mai mult, deși 100 $ este, probabil, tot ce putea bătrâna câștiga într-o lună”, a mai adăugat acesta.

Imaginile surprinse de David Tesinsky au ajuns virale, iar lumea se află în stare de şoc. Nimeni nu a mai văzut aşa ceva niciodată.

Sursă foto: Boredpanda