Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginile din ÎNCHISOARE cu un MAFIOT au REVOLTAT opinia publică. Foto în articol
Imaginile din ÎNCHISOARE cu un MAFIOT au REVOLTAT opinia publică. Foto în articol

Imaginile din ÎNCHISOARE cu un MAFIOT au REVOLTAT opinia publică. Foto în articol

Imaginile din spatele gratiilor cu un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa şi condamnat pentru uciderea a 12 persoane au indignat opinia publică.

Viaţa în penitenciare nu reprezintă un calvar pentru infractorii care au devenit cunoscuţi pentru cruzimea lor. Situaţia e valabilă cel puţin pentru un mafiot rus, a cărui viaţă este una bună şi din spatiile gratiilor. Chiar dacă acesta a ucis 12 persoane, faptă pentru care a şi fost condamnat.  O serie de poze din interiorul închisorii au ajuns pe Internet, determinând reponsabilii penitenciarului să declanșeze o investigație internă.

Veaceslav Țepoviaz a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în 2013 pentru uciderea a 12 persoane, inclusiv copii, în Rusia.

Țepoviaz face parte din gruparea criminală Țapok, care ar fi responsabilă de sâvârșirea a 19 crime între 1998 și 2010, relatează The Moscow Times.

Deși încă din vară au început să circule dovezi foto cu viața de nabab pe care o duce mafiotul în închisoarea din regiunea Amur, Servicul Federal al Penitenciarelor a pornit abia acum o investigație.

Caviar, șampanie sau frigărui de berbec – sunt doar câteva dintre bunătățile din meniul cu care se desfată în poze Țepoviaz.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: