Fotograful oficial al lui Emmanuel Macron, Soazig de la Moissonnière, a împărtășit pe Twitter câteva fotografii surprinzătoare ale șefului statului.

Pe imaginile alb-negru  președintele francez apare a în avion, pe stradă și chiar într-o pizzerie din New York.

Stilul casual al lui Macron a cucerit internetul

Fotografiile au atras comentarii din partea utilizatorilor unde Emmanuel Macron a adoptat o ţinută casual compusă dintr-un hanorac şi nebărbierit după cum veţi remarca mai jos. Este cu adevărat un look care a „detonant” internetul:

„Președintele nu este bărbierit, în weekend are şi el dreptul”, „Chiar și în tricou, este de top”, „a doua poză spune atât de mult! Nu este președintele în imagini, ci doar omul ”, „Bravo, e super frumos să-l văd pe președinte așa. Multumesc !!!”. „Mulțumim că ni l-aţi arătat, noi încă îi iubim atât de mult”,”Îmi plac fotografiile, stilul tău. Ai o privire ascuţită”. „Susțin EM, dar am vrut mai ales să vă  apreciez munca”, „Imagini grozave, îmi plac mult. Vă mulțumesc pentru aceste momente frumoase”. Sunt doar o mică parte din mesajele de pe Twitter.

Reamintim faptul că Emmanuel Macron este în prezent la New York la Adunarea Generală a ONU. După un prim discurs dedicat climatului de ieri, preşedintele francez va vorbi din nou în fața șefilor de stat, astăzi, 24 septembrie.

Sursa: Twitter