Omul de ştiinţă Konstantin Korotkov este directorul centrului Research Institute of Physical Culture, din St. Petersburg. Şi a folosit o tehnologie aprobată de Ministerul Sănătăţii din Rusia, care este utilizată şi pentru a trata boli grave, cum ar fi cancerul.

Mai întâi dispare

Korotkov susţine de ceva vreme că a reuşit să fotografieze sufletul, cu o cameră bioelectrografică, chiar în timp ce acesta părăsea trupul, după cum nota International Business Times. Tehnica lui este similară fotografiei Kirlian, care arată "energia vitală" a unei persoane.

Astfel, potrivit declaraţiilor omului de ştiinţă şi nu numai, "sufletul de culoare albastră poate fi văzut cum părăseşte, treptat, corpul persoanei care moare. Mai întâi dispare din zona capului şi, la final, din zona inimii. În cazul celor care au o moarte violenţă, acest suflet, sub forma energiei vitale, se reîntoarce la trup după câteva zile, din cauza unui surplus de energie care nu a fost folosit”.

Potrivit experţilor ruşi, metoda de „fotografiere a corpului astral folosită de Korotkov ar putea fi folosită şi pentru a diagnostica diferite boli şi dezechilibre biofizice”.

 

Te-ar putea interesa și: