Evenimentul Zilei > Social > În sectorul 1, șobolanii au ajuns și în supermarketuri. Imagini cutremurătoare din rafturile cu produse de patiserie FOTO
În sectorul 1, șobolanii au ajuns și în supermarketuri. Imagini cutremurătoare din rafturile cu produse de patiserie FOTO

În sectorul 1, șobolanii au ajuns și în supermarketuri. Imagini cutremurătoare din rafturile cu produse de patiserie FOTO

Iată că mizeria din Sectorul 1 începe să se vadă şi pe rafturile magazinelor nu doar pe străzi. Imaginea de mai jos a devint virală pe Facebook stârnind furia oamenilor.
În fotografia de la supermarketul Mega Image, Sectorul 1, arată doi şobolani la raftul de produse de patiserie mâncând nestingheriţi.
Imaginea postată cu mesajul: „Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, s-a adaptat la situația pieței și a adus șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!”, a devenit virală pe social media.

content-image

Între timp, miercuri dimineață primarul Clotilde Armand a anunțat că gunoaiele au început să fie ridicate din nou și a dat un ultimatum de 24 de ore operatorului de salubritate, pe care îl amenință cu rezilierea contractului.

Amintim că, în urma intenţiei de a închide toate companiile înfiinţate de fosta administraţie, actuala administraţie a Capitalei a omis etape importante din procesele de deratizare şi dezinsecţie din Bucureşti.
Astfel, faţă de anii trecuţi, când compania Eco Igienizare realiza o primă etapă de deratizare la începutul anului, odată cu migrarea şobolanilor din ascunzători spre spaţiile deschise, anul acesta deratizarea nu s-a efectuat la timp. Acelaşi lucru este valabil şi pentru prima etapă de dezisecţie, pentru larve, care a fost omisă.

Cum au reacţionat politicienii la mizeria din Sectorul 1

Marcel Ciolacu a anunțat că va susține fără echivoc strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum de demiterea primarului de la Sectorul 1. Pentru a se organiza un referendum de demitere a unui primar dintr-o unitate administrativă teritorială este nevoie de strângerea de semnături totalizând 60% din cuantumul oamenilor cu drept de vot.
Clotilde Armand a demonstrat că nu își poate exercita atribuțiile de primar. Înainte să se vaite de mafia din salubritate, ar trebui să facă o vizită prin sectorul 3 sau 4 și să vadă cum funcționează acolo serviciul”, a spus atunci Marcel Ciolacu într-o declarație de presă.
Reamintim că şi fostul consilier general ALDE Tudor Ionescu a anunțat că începe strângerea semnăturilor pentru declanșarea unui referendum. E nevoie de minim 60.000 de locuitori ai Sectorului 1, adică 25% dintre cetățenii cu drept de vot, pentru declanșarea referendumului.