Evenimentul Zilei > International > Imagini TERIBILE din momentul EXPLOZIEI de la PARIS. VIDEO
Imagini TERIBILE din momentul EXPLOZIEI de la PARIS. VIDEO

Imagini TERIBILE din momentul EXPLOZIEI de la PARIS. VIDEO

Valerio Orsini, un jurnalist italian, care se afla la Paris pentru a relata despre protestele vestelor galbene, a filmat scenele dezastrului la scurt timp după deflagrație. Orsini a crezut iniţial că este vorba despre o bombă.

Valerio Orsini se afla într-un hotel aflat în apropierea brutărie care a explodat din cauza unei scurgeri de gaze. Deflagrația puternică a spart geamurile hotelului în case afla, iar acesta a fost rănit în zona feței.

 „Tocmai a explodat ceva aici, în Paris. Aşa arată camera mea de hotel. Şi aşa arată strada. Practic, mi-a explodat în faţă. Trebuie să mă îndepărtez neapărat. Mi-au zis să mă îndepărtez. Trebuie să mă îmbrac. Aud oameni ţipând”, spune Orsini în înregistrarea postată pe Twitter.

„Au instituit un perimetru din care au evacuat pe toată lumea, cu excepţia răniţilor. Suntem în apropierea hotelului de pe strada Trevise unde a explodat bomba, chiar acolo, şi aceasta e situaţia din acest moment”, mai relatează acesta.

O turistă spaniolă şi-a pierdut viaţa sâmbătă în explozia accidentală în urma unei scurgeri de gaze survenită într-un imobil la Paris, a anunţat Ministerul spaniol de Externe, citat de AFP.

Această femeie "tocmai a decedat la spital", potrivit ministerului, care a precizat că şi un alt cetăţean spaniol a fost rănit.

Contactat de AFP, Parchetul din Paris nu a confirmat totuşi acest deces până la această oră.

Doi pompieri din echipa de intervenţie şi-au pierdut viaţa, zece persoane au fost grav rănite şi alte 37 rănite uşor în această explozie, indicase anterior parchetul.

Spaniola ucisă în explozie, a cărei identitate nu a fost dată publicităţii de MAE de la Madrid, se afla ca turistă în capitala franceză împreună cu soţul ei, care însă nu a fost rănit.

Explozia s-a produs sâmbătă dimineaţa într-un imobil în care se află o brutărie şi un restaurant la parter şi unde pompierii interveniseră pentru o scurgere de gaze în arondismentul IX din Paris, relatează Agerpres.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: