Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini şocante pe suprafaţa Lunii ascunse de Google Maps. Video-Foto incredibile în articol
Imagini şocante pe suprafaţa Lunii ascunse de Google Maps. Video-Foto incredibile în articol

Imagini şocante pe suprafaţa Lunii ascunse de Google Maps. Video-Foto incredibile în articol

Google Maps a fost acuzat că ascunde imagini după ce a fost descoperită o „siluetă” misterioasă pe suprafața lunii, potrivit Daily Star.

Google Maps „ascunde informațiile” a „periat” o siluetă descoperită pe lună. Personajul ciudat pare să fi fost „periat” ca să dispară de pe suprafață, a spus teoriticianul conspiraționist.

The Disclose Screen Channel Youtube The Grimreefar a încărcat videoclipul în urmă cu doar câteva zile, susținând că dezvăluie un bărbat și umbra lui poziționată pe lună. El a spus: „Ce se vede aici? Văd o figură mare, arată ca un Terminator”. „Majoritatea oamenilor vor vedea probabil o pixelare a imaginilor. Ce face acest străin ciudat, credeți că a fost periat?” „De ce s-ar deranja Google să perieze imaginea?

Clipul preluat de pe Google Moon arată ceea ce pare a fi o siluetă umană care stă la un unghi de 40 de grade. Două obiecte lungi, asemănătoare picioarelor, se întind mai jos.

„Mai târziu, am văzut o bandă orizontală înfășurată în jurul lunii, ceea ce părea un efect creat cu Photoshop”, a spus observatorul pasionat. Peste 2.000 de oameni au urmărit videoclipul numit „Silueta mare pe Google Maps” comentând pro şi contra, potrivit dailystar.

Prima Imagine descoperită cu Google Maps

A doua imagine „periată” de Google

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.