Evenimentul ZileiSocialIMAGINI ŞOCANTE într-un CARTIER REZIDENŢIAL. Mormane de GUNOAIE. Mizeria nu a fost ridicată de TREI SĂPTĂMÂNI

IMAGINI ŞOCANTE într-un CARTIER REZIDENŢIAL. Mormane de GUNOAIE. Mizeria nu a fost ridicată de TREI SĂPTĂMÂNI

IMAGINI ŞOCANTE într-un CARTIER REZIDENŢIAL. Mormane de GUNOAIE. Mizeria nu a fost ridicată de TREI SĂPTĂMÂNI
De trei săptămâni, gunoaiele zac abandonate într-un cartier rezidenţial din Bucureşti. Un cititor EVZ ne-a trimis o serie de fotografii care arată cum oamenii au început să arunce resturile nefolositoare pe unde apucă, iar în jurul tomberoanelor sunt grămezi de gunoaie.

De o privelişte care aminteşte de o zonă insalubră din Cartierul Ferentari au parte locuitorii blocurilor dintr-un cartier “de lux” al Bucureştiului. Deşi vremea rea s-a mai potolit, firma de salubritate care trebuia să ajungă în cartierul rezidenţial “Lacul Morii”, din Sectorul 6 al Capitalei, n-a mai trecut pe acolo să ridice gunoiul de trei săptămâni, susţin locatarii sin zonă.

Un cititor care locuieşte în blocul 3 din Calea Giuleşti, nr. 337 B, ne-a trimis imagini cu “munţii” de gunoaie adunaţi în jurul tomberoanelor situate lângă imobil. Blocul aparţine, din informaţiile nostre, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 1.

Fotografiile arată că unii dintre locatari au aruncat gunoaiele pe unde apucă, pe lângă gardul din preajma blocului su chiar în interiorul scărilor imobilelor.

Din spusele localnicului reiese că nici angajaţii firmei angajată să facă curat în bloc nu a mai trecut pe acolo după Sărbătorile de Iarnă. Abia ieri, susţine omul, au venit să cureţe mizeria din interior.