Evenimentul ZileiActualitateImagini șocante cu un copil călcat în picioare de Garda Regală. „Fă loc”, dar copilul n-a mai apucat. FOTO-VIDEO

Imagini șocante cu un copil călcat în picioare de Garda Regală. „Fă loc”, dar copilul n-a mai apucat. FOTO-VIDEO

Imagini șocante cu un copil călcat în picioare de Garda Regală. „Fă loc”, dar copilul n-a mai apucat. FOTO-VIDEO
Imaginile surprinse la Turnul Londrei arată un grup de turiști făcând fotografii cu cei doi gardieni în pălăriile lor ceremoniale din piele de urs, în timp ce mărșăluiesc. La un moment dat un copil a fost călcat în picioare de unul dintre gardieni, iar imaginile au devenit virale.

Un copil a fost călcat în picioare de unul dintre gardienii Reginei Elisabeta. Incidentul cu acel copil care a fost doborât la pământ de un membru al Gărzii Regale a fost filmat la Turnul Londrei.

„Fă loc”, a strigat gardianul Reginei Elisabeta, dar copilul care i-a pășit în cale n-a mai apucat să se ferească. A fost apoi doborât la pământ şi a trecut peste el după cum puteţi observa din imagini.

Copilul este doborât la pământ de un membru al Gărzii Reginei după ce i-a pășit din greșeală în cale la Turnul Londrei

În videoclipul filmat la Turnul Londrei arată un grup de turiști care fac poze celor doi gardieni în timpul defilării de rutină. Dintr-o dată un copil se pune din greșeală în calea unuia dintre gardieni, moment în care unul dintre ei strigă: „Fă loc”.

Copilul iese din greșeală în calea Gardienilor în timpul unei patrule de mai devreme

Potrivit comunicatului, gardienii de serviciu au avertizat publicul că se apropie o patrulă, dar, din păcate, copilul a fugit în fața soldatului pe neașteptate.  Soldatul a încercat să treacă peste copil și și-a continuat datoria.

Copilul este doborât la pământ de un membru al Gărzii Reginei după ce i-a pășit din greșeală în calea lui astăzi la Turnul Londrei

Garda Reginei este însărcinată cu protejarea reședințelor regale oficiale din Marea Britanie

Turiștii urmăresc cum gărzile reginei efectuează o patrulare de rutină la Turnul Londrei

„Suntem informați în legătură cu un incident de la Turnul Londrei, din timpul unei patrule de rutină. Gardienii au atenționat că se apropie, însă copilul s-a pus în fața unuia dintre ei în mod neașteptat. Gardianul a încercat să treacă peste copil și să-și continue defilarea. În urma incidentului, acesta a verificat starea copilului pentru a se asigura că este bine”, a transmis un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării.

Gardienii sunt cunoscuți pentru tunicile lor din piele de urs pe care le poartă în lunile de toamnă și iarnă cu paltoane lungi, gri, relatează Daily Mail.

Incidentul a devenit viral TikTok

Cele mai recente scene au devenit  virale de atunci după ce au fost distribuite pe TikTok. Un utilizator a scris: „Nu e nevoie de asta”. Un altul a comentat: „Oamenii cred că acești tipi sunt doar decorativi. Sunt trupe reale cu ordine reale”.

Un alt spectator a adăugat: „De ce nu putem schimba regulile, astfel încât gardienii să se poată plimba în jurul oamenilor? Sunt sigur că răspunsul este „tradiția”, dar cui îi pasă cu adevărat”.


Accesează: