Evenimentul Zilei > Monden > Imagini cu unul dintre cei mai mari actori aflat după gratii. În ce hal a ajuns starul FOTO
Imagini cu unul dintre cei mai mari actori aflat după gratii. În ce hal a ajuns starul FOTO

Imagini cu unul dintre cei mai mari actori aflat după gratii. În ce hal a ajuns starul FOTO

Realmente este de nerecunoscut celebrul actor de comedie, iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Au apărut imagini cu Bill Cosby din spatele gratiilor din închisoarea Philadelphia pentru prima dată în doi ani.  Fostul „tată preferat” al Americii arată extrem de îmbătrânit, deprimat şi cu un zâmbet amar.

Cosby, în vârstă de 83 de ani, a fost încarcerat la închisoarea din Phoenix, în septembrie 2018, după ce un juriu l-a găsit vinovat pentru că a drogat și agresat o femeie la domiciliul său în 2004.

Cea mai recentă fotografie (foto) a fost făcută în închisoarea de stat pe 4 septembrie. Imaginea deranjantă îl arată pe Cosby care zâmbea amar cu privirea în pământ, cu ochii îndepărtați de cameră și cu o mască albă agățată la gât.

Potrivit TMZ , închisoarea face periodic noi fotografii ale deținuților, deoarece aspectul lor se poate schimba în timp, iar imaginea lui  Cosby trebuia să fie actualizată.

Aceste fotografii, numite „Mug Shot” sunt atașate la dosarul fiecărui deținut și sunt realizate anual sau chiar mai des, dacă deținuții își schimbă aspectul.

Curtea Supremă a fost de acord să revizuiască două aspecte din cazul său, inclusiv decizia judecătorului de a lăsa procurorii să cheme alți cinci acuzatori pentru a depune mărturie despre întâlnirile din trecut cu actorul. Avocații lui Cosby au contestat mult timp această mărturie ca fiind foarte veche şi că n u poate prezenta garanţii.

Zeci de alți denunţători s-au prezentat atunci pentru a-l acuza pe Cosby, cel mai iubit „tată al Americii” datorită comediei sale de succes din anii 1980, de comportament similar.

El ispășește o pedeapsă de 10 ani în spatele gratiilor, dar cu posibilitatea de a se elibera oricând după efectuarea a minim 3 ani din pedeapsă.

Bill Cosby a fost încarcerat în 2018 (nr. 2), pricipala acuzație fiind asaltul sexual asupra unei femei pe nume Andrea Constand, în 2004. Totodată, peste 50 de femei au depus plângeri împotriva actorului, portretizându-l ca un prădător sexual și un violator.
Pe durata procesului de judecată și al detenției, Cosby a declarat că nu e necesar să aibă sentimente de regret vizavi de ce a făcut, scrie retetesivedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: