Evenimentul Zilei > Sport > Imagini nemaivăzute cu Marius Șumudică. S-au aruncat sume mari de bani la lăutari
Imagini nemaivăzute cu Marius Șumudică. S-au aruncat sume mari de bani la lăutari

Imagini nemaivăzute cu Marius Șumudică. S-au aruncat sume mari de bani la lăutari

La 24 de ore după ce și-a primit banii cuveniți de la CFR Cluj, Marius Șumudică s-a destrăbălat la ziua de naștere lui Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al Rapidului. Antrenorul a aruncat cu sume mari de bani în lăutari și a petrecut până dimineața.

După o perioadă lungă de timp, Marius Șumudică și-a primit banii de la Neluțu Varga. Celebrul personaj care a fost condamnat la închisoare un an și 3 luni cu suspendare pentru „lovire și alte violențe”,Gigi Corsicanu, a dat o petrecere mare cu ocazia zilei lui de naștere. Șumudică a petrecut ca în filme după ce s-a văzut cu 300.000 de euro în plus în buzunar.

Șumudică și Daniel Pancu au spart banii la lăutari

O altă legendă a fotbalului, Daniel Pancu, a fost prezentă la petrecerea lui Corsicanu. Acesta împreună cu Marius Șumudică au aruncat sume imense la lăutari. Zeci de hârtii de 200 lei au ajuns în buzunarele lăutarilor după dedicația „De cine mi-e mie dor / De Pancu și Șumi-Gol”.

Marius Șumudică a fost foarte darnic la aniversare și nu a uitat îi dea o dedicație și lui Liviu Ungurean din galeria rapidistă. „De la Șumudică pentru Bocciu, două milioane!”., urlau cântăreții la cererea lui.

Neluțu Varga a făcut o plată importantă

CFR Cluj stă din ce în ce mai bine pe partea financiară. Șefii echipei au plătit restanțele către jucători, dar și datoria pentru Marius Șumudică. CFR Cluj i-au plătit lui acestuia 300.000 de euro și echipei lui toată datoria. Dacă aceștia nu plăteau colosala sumă, aceasta se marea cu 100.000 de euro. Datoria pe care CFR Cluj o avea era de 1,5 milioane de euro, dar totul s-a sfârșit cu bine., au descoperit gsp.ro

În ceea ce privește înlocuitorul lui Șumudică pe banca CFR-ului, toate indiciile duc către o revenire a lui Dan Petrescu. Acesta va costa o avere, fiind greu de crezut o accepte un salariu mai mic de 500.000 de euro anual.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: