Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINILE INTERZISE cu NORA lui DRAGNEA. A pozat GOALĂ în TINEREȚE, iar acum REGRETĂ – FOTO
IMAGINILE INTERZISE cu NORA lui DRAGNEA. A pozat GOALĂ în TINEREȚE, iar acum REGRETĂ – FOTO

IMAGINILE INTERZISE cu NORA lui DRAGNEA. A pozat GOALĂ în TINEREȚE, iar acum REGRETĂ – FOTO

Nora lui Liviu Dragnea, șeful PSD, a concurat în tinerețe la un concurs de frumusețe „Miss Universe”, unde a pozat aproape goală și a obținut locul 20.

Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Dragnea, a concurat, în 2009, la ”Miss Univers”, aceasta reușind să se claseze în finala de la București pe locul 20.

Aceasta a fost model la 19 ani și se mândrea cu dimensiunile ei, 84/60/90, la o înălțime de 1,74 metri.

Una dintre fostele concurente de la ”Miss Univers” a declarat, pentru cancan.ro, că nora șefului PSD a leșinat din cauza emoțiilor la proba întrebărilor.

„Am cunoscut-o destul de bine pe Alexandra. Am stat foarte mult în compania ei la aceea vreme. Înainte de finala de la Băneasa am stat două săptămâni în cantonament la hotelul Radisson. Alexandra era o fată foarte timidă și la locul ei. Era foarte simțită, mi-a plăcut foarte mult de ea. Îmi amintesc că îi era foarte frică de proba întrebărilor. Când eram în cantonament îmi spunea că se teme foarte tare să nu uite coregrafia sau să se împiedice în timp ce defilează. Cu câteva zile înainte de finală am participat la simularea concursului, iar la proba întrebărilor, Alexandra a leșinat din cauza emoțiilor”, a declarat aceasta.

Reamintim că fiul liderului PSD, Valentin Ștefan Dragnea, s-a căsătorit, duminică, cu Gina Alexandra Tătulescu, petrecerea având loc la Palatul Snagov.