Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor ’60 – GALERIE
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor ’60 – GALERIE

IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor ’60 – GALERIE

O nouă serie de imagini cu Marilyn Monroe, goală, au ieșit la suprafață. Scene nedifuzate fac parte dintr-un film în care celebra blondă a jucat în tinerețe.

O scenă cu Marilyn Monroe, goală, care nu a mai fost inclusă în filmul „Inadaptații/ The Misfits” (1961) și despre care se știa că a fost distrusă, a fost redescoperită, potrivit autorului unei noi biografii a starului american.

Scriitorul Charles Casillo făcea documentare pentru noua sa carte, „Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon” – care a fost lansată marți -, când a descoperit că producătorul filmului, Frank Taylor, a păstrat înregistrarea video, deși se știa că majoritatea scenelor nefolosite au fost distruse. Fiul lui Taylor, Curtice, i-a spus lui Casillo că înregistrarea a fost păstrată într-un sertar închis, din 1999, când a murit tatăl său.

În această scenă, care durează 45 de secunde, cu Monroe și Clark Gable, actrița renunță la un cearșaf care îi acoperea corpul gol. Se pare că a fost ideea acesteia să filmeze scena respectivă. În cele din urmă, regizorul filmului, John Huston, nu a mai inclus scena la montaj, scrie Cancan.

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deşi fără niciun fel de experienţă în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie mondială – cu 29 de filme în palmares, apariţii în reviste -, dar şi muză pentru numeroşi artişti. Actriţa americană este deţinătoarea unui Glob de Aur pentru rolul din „Unora le place jazz-ul” şi a unei nominalizări la acelaşi trofeu pentru evoluţia ei din filmul „Bus Stop”