Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/Imagini inedite cu fostul principe Nicolae al României și soția lui, Alina Binder. El spală mașina singur în benzinărie, ea „sudează” tigară după țigară

VIDEO/Imagini inedite cu fostul principe Nicolae al României și soția lui, Alina Binder. El spală mașina singur în benzinărie, ea „sudează” tigară după țigară

Nicolae al României și soția lui, Alina Binder, actualmente Medforth-Mills, și-au asumat încă de la început titulatura de persoane publice și au fost destul de transparenți atunci când a venit vorba de viața personală. Cei doi au oferit imagini atât de la nuntă, cât și de la botez și au anunțat de fiecare dată atunci când un eveniment major a avut loc în viața lor. Deși au procedat asemenea multor case regale, imaginile pe care le-au făcut publice au fost făcute într-un cadru organizat, dar mai ales controlat. Atunci când nu știu că sunt filmați și fotografiați, cei doi soți se comportă extrem de firesc, ca doi oameni normali, fără să țină cont prea mult de „etichetă”.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi într-un cadru în care nu au mai fost văzuți până acum, în timpul lor liber. Chiar dacă nu mai au îndatoririle Casei Regale și chiar dacă în România nu se respectă la fel de mult tradiția în comparație cu Marea Britanie, atât Nicolae al României, cât și Alina au încercat să se implice în tot felul de activități publice.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/28

Nu și de această dată. Zilele trecute fostul principe și-a dat întâlnire cu un jurnalist american. Conform surselor noastre, care se aflau la câteva mese distanță de cea la care stătea Nicolae al României, se pare că ziaristul era de la publicația „The New York Times” și venise special în România pentru a sta de vorbă. Pe toată parcusul întâlnirii, cei doi au vorbit doar în limba engleză, iar fostul principe dădea detalii despre bunicul lui, regele Mihai I, dar și despre alți membrii ai familiei și interlocutorul lui își lua notițe cu toate informațiile pe care le primea. Din ceea ce au auzit sursele noastre, Nicolae părea că dorește să-și vândă povestea, pe modelul prințului Harry și a lui Meghan Markel care au luat 4 milioane de dolari după interviul dat lui Oprah Winfrey. Ce-i drept, dezmoștenit de însuși regele Mihai I, fostul prinț a rămas fără acces la patrimoniul casei regale și la fonduri, trăind în ultimii ani destul de modest.

După o întâlnire  bărbatul s-a urcat în mașina soției sale și, înainte de a se îndrepta spre casă, a oprit într-o benzinărie. Extrem de atent la nevoile partenerei sale de viață, Nicolae nu i-a înapoiat autoturismul până când nu l-a alimentat și spălat.

 

Are un telefon de câteva sute de lei

Extrem de modest, fostul prinț nu a cerut ajutorul angajaților din benzinărie, ci a preferat să-și spele singur geamurile de la mașină. A luat ștergătorul de parbriz și a trecut imediat la treabă, în ciuda faptului că afară era o vreme caniculară și era vizbil transpirat, atât de la vreme, cât și de la efort. După ce a alimentat autoturismul soției, Nicolae al României și-a scos telefonul din buzunar și l-a pus în suportul pentru mașină pentru a-l folosi pe post de GPS. Din nou, bărbatul ne atrage atenția asupra faptului că trăiește modest, căci Nicolae folosește în continuare unul de o versiune mai veche, cu ecranul fisurat, al cărui preț este de câteva sute de lei. Chiar dacă nu este un telefon pe care și l-ar permite orice român, trebuie să ne raportăm totuși că, în 2021, sunt copiii sub 10 ani care au telefoane mai scumpe și mai performante ca ale fostului principe.

Casă în afara Bucureștiului

Fostul principe s-a lăsat ghidat de GPS pentru a evita traficul și a ajunge mai repede la casa în care s-a mutat cu familia lui, undeva în afara Bucureștiului. Acolo a făcut rocada cu soția lui, Alina. Deși putea să ia altă mașină din garaj, familia Medforth-Mills și un SUV negru, Alina a așteptat ca soțul ei să ajungă acasă pentru a putea pleca în oraș. Sau poate că l-a așteptat doar pentru a o lăsa pe micuța Maria Alexandra și în grija tatălui, fiind mai liniștită că atunci când ea nu este lângă ea, are măcar un părinte alături. Cert este că la două ore după ce a ajuns fostul principe acasă, Alina a luat mașina și a gonit spre oraș.

A oprit în benzinărie pentru a putea fuma liniștită

Prima oprire a Alinei a fost tot într-o benzinărie, însă nu pentru a-și alimenta autoturismul, căci de acest aspect s-a ocupat soțul ei, ci pentru a fuma liniștită. Binder și-a luat ceva de băut, s-a așezat pe o bancă la umbră și, cât timp a butonat telefonul mobil, unul ceva mai scump ca al soțului ei, dar nu unul de ultimă generație, a „sudat” țigară după țigară. La cum trăgea din filtru, fie Alina nu fumează acasă, pentru că locuiește cu o fetiță în vârstă de nouă luni, fie se ascunde de soțul ei. Tindem să credem că mai mult a doua variantă, căci, judecând după curtea pe care o deține casa celor doi, Alina ar putea fuma liniștită.

Arată impecabil după sarcină

După ce și-a luat porția de nicotină, tânăra s-a îndreptat spre zona de Nord a Bucureștiului. Pentru că nimerise la o oră de vârf și era un trafic infernal, de cum a coborât din mașină, Alina și-a aprins din nou nu una, ci două țigări, una după alta, deși cu nici o oră în urmă fumase încă alte trei. Motivul pentru care Alina venise singură în București era că avea programare la o clinică de înfrumusețare, deținută de Constantin Stan. Cel mai probabil tânăra își dorea un tratament de hidratare, căci din punct de vedere fizic nu are nevoie de nicio îmbunătățire. La nici nouă luni de când a adus-o pe lume pe fiica ei, Binder este într-o formă fizică de invidiat, lucru care se poate observa cu ochiul liber și din imagini. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți, a lăsat să se vadă picioarele perfect tonifiate, semn că este în continuare dependentă de sport, chiar dacă pe primul loc este îngrijirea fiicei sale.

Au o relație de 7 ani

Povestea de dragoste dintre nepotul Regelui Mihai I al României și Alina Binder a început încă din anul 2014, când Alina l-a susținut cu o donație de 500 de lei pentru Triathlonul pentru promovarea lecturii, iar un an mai târziu a ea a participat la Maratonul Regal de la Palatul Elisabeta, condus de fostul principe. După doi ani de relație, cel care putea să aibă titulatura de prinț i-a oferit iubitei sale un inel cu diamente și safir, iar cererea în căsătorie a avut loc în timpul vacanței în Cornwall Marea Britanie. Nunta a avut loc în anul 2018, la Sinaia, iar la finele anului trecut cei doi au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Maria Alexandra.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: