Evenimentul Zilei > International > Imagini incredibile cu o tânără care împinge un urs de pe gardul curții sale. VIDEO – FOTO
Imagini incredibile cu o tânără care împinge un urs de pe gardul curții sale. VIDEO – FOTO

Imagini incredibile cu o tânără care împinge un urs de pe gardul curții sale. VIDEO – FOTO

Imaginile incredibile cu tânăra în luptă cu un urs au fost publicate pe TikTok și au devenit virale, iar oamenii au spus că s-a comportat ca un „adevărat erou”.

Fata în vârstă de 17 ani a fost filmată în timp ce împinge un urs de pe gardul curții sale.  Incidentul l-a povestit pe TikTok, acolo unde a explicat cum s-a luptat cu ursul pentru a-şi salva câinii.

Fata, identificată doar cu numele de Hailey, s-a îndreptat cu mare curaj spre urs și, fără nici o ezitare, îl impinge de pe gard.

Tânăra din Bradford, California, a devenit o eroină după ce a publicat pe TikTok  în timp ce se luptă cu un urs care încerca să intre în curtea casei sale şi să îi atace câinii.

Pe imaginile de mai jos se poate observa cum ursoaica, aflată pe gard şi care avea puiul lângă ea, încerca să îi atace câinii, moment în care tânăra s-a năpustit asupra animalului şi l-a împins de pe gard.

Videoclipul arată cum ursul s-a apropiat de un câine negru

Clipul video a devenit viral pe TikTok şi nu numai. Videoclipul a atras mii de comentarii, unii oameni lăudând femeia, iar alții subliniind că ursul încearcă probabil să-și apere puiul. O persoană a comentat: „Este un adevărat erou. Trebuie iubită pentru vitejia ei, și-a văzut copiii în pericol și nu a fugit”.

Femeia a împins cu curaj ursul de pe perete pentru a-și salva câinii

Tânăra, identificată drept Hailey, a povestit într-un alt clip video pe TikTok cum s-a întâmplat totul.

„Am ieşit în fugă şi am privit ursul direct în ochi, iar primul lucru care mi-a venit în minte a fost să îl împing de acolo”, a spus tânăra pe TikTok.

După ce s-a luptat împotriva ursului, femeia s-a asigurat că câinii ei sunt bine și apoi a părăsit grădina

Fata a povestit că ursul se repezise la cel mai mic dintre câinii săi, pe nume Valentina.

„Ea era e cea mai mică şi a trebuit să o protejez. Ca să fiu sinceră, nu cred că am împins ursul atât de tare, ci doar cât să îşi piardă echilibrul”, a explicat Hailey.

Unii oameni și-au exprimat, de asemenea, îngrijorarea față de Hailey, spunând: „Asta s-ar fi putut termina îngrozitor și mă bucur că nu s-a întâmplat”, mai scrie The Sun

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: