Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini incredibile cu Kim Jong Un. Detaliul surprins la un eveniment i-a răscolit pe toți FOTO
Imagini incredibile cu Kim Jong Un. Detaliul surprins la un eveniment i-a răscolit pe toți FOTO

Imagini incredibile cu Kim Jong Un. Detaliul surprins la un eveniment i-a răscolit pe toți FOTO

Kim Jong Un a avut o apariție publică cu un bandaj pe ceafă. Pansamentul de pe ceafa sa, ultimul mister de pe lista posibilelor probleme de sănătate ale liderului nord-coreean, a stârnit noi speculaţii cu privire la faptul că ar fi bolnav.
Bandajul a fost vizibil în imaginile mass-media de stat atunci când Kim Jong Un a apărut la un eveniment al Armatei Populare Coreene în perioada 24-27 iulie, potrivit site-ului NK News și al ziarului Chosun Ilbo. Au existat, de asemenea, imagini la evenimentele de la sfârșitul lunii iulie în care bandajul dispăruse și era vizibilă o pată verzuie (foto).
kim jong un bandaj

Într-o informare publicată marți, agenția de informații din Coreea de Sud susține că „nu există semne care să indice o stare de sănătate proastă” a liderului nord-coreean.

În timp ce sănătatea lui Kim Jong Un este unul dintre cele mai bine păzite secrete din Coreea de Nord, propaganda de stat transmite populației că liderii supremi sunt atât de preocupați de problemele cu care se confruntă țara încât își riscă propria sănătate.

În iunie, mass-media de stat a citat un cetățean spunând că nord-coreenii au izbucnit în lacrimi când au văzut imaginile cu Kim Jong Un „slăbit”.

Comentariile difuzate de presa de stat a regimului dictatorial nord-coreean vin după ce mai mulți analiști occidentali au comentat la începutul lunii iunie cu privire la aparenta pierdere în greutate a lui Kim.

Kim își păstrează părul ras sub nivelul tâmplei, ceea ce face dificilă ascunderea oricăror pete pe ceafă

Prin publicarea imaginilor, Coreea de Nord a furnizat material agențiilor de spionaj care caută indicii despre sănătatea lui Kim. Un analist a declarat pentru NK News că este posibil ca liderul să fi decis să slăbească pentru a-și îmbunătăți imaginea. Țara se luptă cu o lipsă de alimente și o criză economică declanșată de o scădere dramatică a schimburilor comerciale cu China pe timpul pandemiei, o serie de dezastre naturale și sancțiuni internaționale impuse ca răspuns la programele nucleare desfășurate de Coreea de Nord.

Kim Jong Un își păstrează părul ras sub nivelul tâmplei, ceea ce face dificilă ascunderea oricăror pete pe ceafă. Prin publicarea imaginilor, Coreea de Nord a furnizat material agențiilor de spionaj care caută indicii despre sănătatea liderului nord-coreean.

După o absență prelungită anul trecut, care a ridicat semne de întrebare cu privire la stabilitatea regimului său, Kim a apărut la un eveniment pe 1 mai 2020 la o fabrică de îngrășăminte cu semne la încheieturi care au alimentat speculațiile că ar fi putut fi supus unei proceduri medicale.

Kim Jong Un – supraponderal și fumător – a făcut obiectul unor speculații de sănătate de ani de zile

Cea mai lungă absență din ochii publicului a fost de șase săptămâni în 2014. Când a reapărut, mergea cu un baston, ridicând speculații că ar putea suferi de gută.

Bunicul său și fondatorul regimului, Kim Il Sung, a avut o excrescență de mărimea unei mingi de tenis pe ceafă, care a fost surprinsă în fotografiile din călătoriile internaționale de-a lungul anilor. Mașina sa de propagandă s-a asigurat însă că nu va fi niciodată arătată cetățenilor din Coreea de Nord.

Kim Jong Un se confruntă cu una dintre cele mai dificile perioade ale guvernării sale care a început la sfârșitul anului 2011. Economia a înregistrat cea mai puternică scădere din ultimele două decenii din cauza coronavirusului, a calamităților naturale și a sancțiunilor internaționale, potrivit băncii centrale sud-coreene, date publicate săptămâna trecută.
Liderul nord-coreean din ultimele luni a lansat rare avertismente cu privire la luptele economice și lipsa alimentelor, dar până acum nu a arătat că ar fi dispus să revină la discuțiile privind reducerea arsenalului său nuclear în schimbul stimulentelor economice, scrie stripes.com
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: