Potrivit biroului de presă al IPJ Cluj, incidentul a avut loc la începutul acestei luni. Poliția a fost sesizată de un recepționer de la Grand Hotel Italia, unde a intrat tânăra dezbrăcată. ”La data de 2 iunie, in jurul orei 13:00, Poliţia a fost sesizată de către recepţionerul unui hotel de pe strada Trifoiului cu privire la faptul că, în incinta hotelului, a pătruns o femeie care nu purta îmbrăcăminte, se arată în răspunsul trimis de IPJ Cluj către Clujust.ro.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat o femeie de 29 de ani, din Timisoara, care locuieste in Cluj-Napoca. Femeia purta un halat in momentul in care poliţiştii au ajuns. Aceasta era agitată şi incoerenta în exprimare.”, se arată în răspunsul trimis de IPJ Cluj către Clujust.ro.

La faţa locului a intervenit și un echipaj al ambulanţei, care a transportat-o pe tânără la Clinica de Psihiatrie, unde a rămas internată.

Urmează ca unitatea medicală să comunice poliției rezultatele analizei toxicologice și dacă tânăra suferă de anumite afecțiuni, iar în funcție de aceste date se va deschide un dosar penal sau nu.