IMAGINI INCENDIARE cu NEPOATA unui cunoscut MANELIST. A încins TOATĂ PLAJA cu formele ei - Galerie FOTO

IMAGINI INCENDIARE cu NEPOATA unui cunoscut MANELIST. A încins TOATĂ PLAJA cu formele ei - Galerie FOTO

Roxana Dobrițoi, nepoata cunoscutului manelist Adi de la Vâlcea, a întors toate privirile de pe plajă cu formele ei atrăgătoare.

Aflată în vacanță, una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe de pe scena muzicală românească a reușit să pună pe jar întreaga suflare masculină cu formele ei bine definite.

„Roxana Dobrițoiu, căci despre ea este vorba, una dintre cele mai spectaculoase personaje de pe scena showbiz-ului mioritic a dat fuga într-o vacanță în Spania, acolo unde s-a bucurat pe deplin de razele fierbinți ale soarelui. Nepoata celebrului Adi de la Vâlcea a fost protagonista unei ședințe fotode-a dreptul incediare. Sexy-cântăreața și-a expus, în toată spledoarea, formele bine definite cu care a reușit să pună pe jar întreaga suflare masculină”, scrie Cancan.

Într-un costum de baie roșu ce-i punea în evidență formele senzuale, Roxana Dobrițoiu s-a lăsat fotografiată în în cele mai incitante poziții. Rezultatul ședinței foto organizate ad-hoc cu siguranță va fi pe deplin savurat de întreaga suflare a reprezentanților sexului tare.

Ne puteți urmări și pe Google News