Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini INCENDIARE. Cum arată cel mai SEXY agent de pază. Toate femeile şi-ar dori să fie apărate de EL | GALERIE FOTO
Imagini INCENDIARE. Cum arată cel mai SEXY agent de pază. Toate femeile şi-ar dori să fie apărate de EL | GALERIE FOTO

Imagini INCENDIARE. Cum arată cel mai SEXY agent de pază. Toate femeile şi-ar dori să fie apărate de EL | GALERIE FOTO

A fost ales cel mai sexy agent de pază din ţara sa, iar premiul i-a adus o popularitate pe care nu spera să o obţină atât de curând.

Guilherme Leao a lăsat modelingul şi s-a angagjat ca paznic la metrou în Brazilia, după aproape un an petrecut în China. În urma unui sondaj derulat în luna aprilie pe site-ul vejasaopaulo.com, Guilherme a fost ales cel mai sexy agent de pază din Brazilia, fiind votat de 18.600 de participanţi la sondaj (76%).

După acest concurs, popularitatea lui Guilherme, în vârstă de 22 de ani, a crescut considerabil. Contul său de Instagram, unde postează frecvent selfie-uri, este urmărit cu interes de mii de admiratoare ale sale. Din păcate pentru acestea, agentul de pază are o prietenă, care a recunoscut că, deşi nu este impresionată de popularitatea jumătăţii sale, a devenit puţin geloasă pe atenţia pe care Guilherme o primeşte, scrie Daily Mail.

Guilherme este foarte atent cu imaginea sa, mărturisind că petrece chiar şi 30 de minute aranjându-şi părul.