Evenimentul Zilei > Monden > Imagini incendiare cu fiica lui Şumudică. Se iubeşte cu un dinamovist
Imagini incendiare cu fiica lui Şumudică. Se iubeşte cu un dinamovist

Imagini incendiare cu fiica lui Şumudică. Se iubeşte cu un dinamovist

Sarah-Maria Şumudică are 19 de ani si este fiica antrenorului roman Marius Sumudica, fost campion al României.

Tânăra are peste 12 mii de urmăritori pe Instagram, printre care şi câţiva fotbalişti celebri din Liga 1 iar visul ei este acela de a defila pe marile podiumuri de modă ale lumii.

”Fac modelling de aproximativ doi ani. Urmăresc să fiu cât mai delicată şi să fac în continuare acest lucru, pentru că asta îmi place cel mai mult şi cred că mă pricep” a mărturisit Sarah Şumudică, al cărei designer preferat este Laura Olteanu, cea care a şi promovat-o în acest domeniu.

În prezent, fiica lui Marius Șumudică este într-o relaţie cu Alexandru Mitracu, un fotbalist ce aparține de Dinamo.

Potrivit cancan, Sarah Șumudică este pasionată de călătorii, afaceri și modă, iar brunetă adoră să pozeze provocator. Numai că, de când este îndrăgostită Sarah și-a șters acele poze de pe Instagram și se dedică iubitului sau. Alexandru Mitracu este un mjlocaş împrumutat de Dinamo București la Turris Turnu Măgurele.

Sarah s-a născut în Insula Madeira, în perioada în care fostul atacant a evoluat la gruparea Maritimo Funchal. Este ştiut faptul că Șumudică devine foarte protector cu fata sa, mai ales când vine vorva de iubiţi. Rămâne de văzut dacă Mitracu a intrat în grațiile antrenorului.

Imagine similară

VIDEO Fata lui Marius Şumudică arată senzaţional şi a atras toate privirile la Gala Fotbalului Românesc

Imagine similară
Imagine similară
Imagine similară