Evenimentul Zilei > Monden > Imagini în premieră cu superba casă a lui Jennifer Aniston. Conacul are o caracteristica neobișnuită, o să vă surprindă. FOTO
Imagini în premieră cu superba casă a lui Jennifer Aniston. Conacul are o caracteristica neobișnuită, o să vă surprindă. FOTO

Imagini în premieră cu superba casă a lui Jennifer Aniston. Conacul are o caracteristica neobișnuită, o să vă surprindă. FOTO

Jennifer Aniston, actrița din celebrul serial „Prietenii tăi”, vă va surprinde plăcut după ce veți admira noile amenajări din interioarele conacului său din Los Angeles.
Pe un deal cu vedere spre Beverly Hills este o casă care „vibrează de dragostea investită pentru a fi creată”, spune proprietarul ei, actrița Jennifer Aniston. Publicația Architectural Digest a prezentat un amplu articol despre casa actriței, dar și ce face Jenifer Aniston acolo.
Casa din Los Angeles, a lui Jennifer Aniston, are toate caracteristicile cheie pe care le-ați aștepta de la o vedetă  A-lister, cum ar fi o piscină în aer liber, vederi panoramice și interioare impecabile. Cu toate acestea, există și o caracteristică foarte surprinzătoare la proprietatea ei din Beverly Hills – un iaz capri koi japonez.
Jennifer Aniston

 „Sunt atât de mândră de această casă. Și vreau să le mulțumesc oamenilor care au realizat-o: meșterii care au oferit atât de mult în realizarea sa”. Printre  aceștia este designerul Stephen Shadley, care a lucrat cu ea la proiect timp de aproape doi ani și jumătate. „Voi avea noroc dacă aş mai avea vreodată acest tip de colaborare cu ea”, a spus designerul. „A fost un proiect fără probleme”.

Designerul a colaborat şi cu Diane Keaton la două dintre casele sale din California de Sud și una în Arizona și cu Woody Allen la interiorul apartamentului său din New York City.
Jennifer Aniston

Jennifer şi-a dorit o atmosferă ușor asiatică pentru casa cu un singur nivel situată într-o zonă exclusivistă din LA.

„Mi-a spus de la început că dorește să aibă o casă care să-i ofere multă linişte, de tip Zen, care să aibă și un sentiment de dramă chiar şi când te distrezi”, spune Shadley.

Într-adevăr, casa are un aer tropical cu interioare atipice

Sufrageria.

Ușile culisante din față din sticlă ale casei au făcut-o pe Jennifer să aleagă conacul de milioane de dolari. Vorbind pentru revista de interioare, ea a spus: „Nu vă pot spune în mod clar sentimentul pe care l-am avut când am intrat pe ușă pentru prima dată, cu excepția faptului că știam că sunt acasă”.

Intrarea.

Vedeta de la Morning Show, Jennifer Aniston, a deținut anterior un alt conac în Beverly Hills împreună cu primul ei soț Brad Pitt, care s-a vândut mult peste prețul cerut şi anume pentru suma imensa de 23 de milioane de doalri.

Dormitorul principal

Dormitorul principal.

Mai multe imagini puteţi admira AICI.